lauantai 15. marraskuuta 2014

Tarpeellista turhuutta


Mihin näitä tarvitaan? Ihminen hehkuttaa ihanaa materiaalia, maastovärejä ja "tipunkeltaista trikoovuoria", jota ei ole joka koirapojan sademanttelissa. Entäs sitten noi "limenvihreät käänteet" fleecetöppösissä! Sanahelinää, turhaa humpuukia, kun meikäpoika ulkoilee!

Eikä ne vielä tähän loppuneet...

PS: Kiitos Monna ihanista ompelutöistä, ehkä saamme edustavampia kuvia mäyräkoiran vaatemallistosta, kun kevätaurinko ilmestyy...

17 kommenttia:

 1. Párek15.11.14

  Onpas miehekäs sademantteli! Ei tuota tarvitse yhtään hävetä. Tokihan sitä mieluummin kulkisi ilman vermeitä, mutta jos ja kun on pakko, on kivaa näyttää tosi äijältä eikä miltään neidiltä! Minäkin siedän sitä Iivarilta saatua haalaria, kun se on musta eikä esim pinkki : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä onni, ettei meitä pueta pinkkiin, Párek...

   Monna on kyllä ihana ompelija, kuvaaja ja mopsityttöjen omistaja ;) Mutta nämä vaatteet syö mäyrämiestä aina sovitusvaiheessa. Sitten ne voikin unohtaa, kun on hyvin mittojen mukaan tehty ja mukavat päällä :)

   Poista
 2. Elä huoli kuoma! Kyllä nuo on tarpeellisija kamppeeta. Ja iha on miehekkään näkönen tuo takki. Mullon tuon sinun ompelijas tekemät valjaat :) Iha mahottoman hyvät on ollunna. Harmi vuan ku on jo kulahtanneet. Pitäs uuvvet tilata.
  Tuommoset töppöset oes tarpeen. Tekköökö se ompelijas niitäe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sama ompelija =D Ihanaa, sittenhän sulla on mahdollisuus tilata kainalopaitojakin, kunhan omani valmistuvat ;)
   Tämän sadetakin alle niitä paitoja suunnitellaan... ja näillä leudoilla keleillä paita on hyvä ulkoillessa, kun ei kura lennä kainaloon, mutta ei ole ylipukeutunut olo...

   Monnalta saa myös töpikkäitä, lähetät vaan mitat tassuistasi ja varaudut siihen, että nyt on jouluruuhkan ajat :)

   Poista
 3. Anonyymi15.11.14

  Aika cool jäbä! Eihän sua tunne ku seuraavan kerran tänne tossuttelet :D Toi ilme kertoo kyllä sun "nautinnon" tossa asussa! Koita kestää toveri - voin auttaa sen riisumisessa ;D t. Kalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me voitaskin poiketa aina teidän kautta, kun ollaan menossa lenkille näissä pukimissa... Äläkä nyt ees hymyile, Kalle, tai laitan sut taas kiljumaan painikisassa :/
   Terkuin, Aatu

   Poista
 4. Komea kostyymi :) Koirasta nyt puhumattakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, komea koira luulee menevänsä pilalle, kun kiedotaan kankaisiin ;)

   Poista
 5. Äijämeininki :) Kylän tytöt kyllä villiintyy kun tuo päällä liikuskelet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauhistus, pitääkin liikuskella vasta pimeällä ;)

   Poista
 6. Hienot on vetimet. Meillä tuo vaatteiden pukeminen on aika vähäistä. Ossi on pienestä pitäen suhtautunut niihin niin jyrkän kielteisesti. jos et usko, saat kokeilla. Ainoa minkä se hyväksyy, on se minun, sinun lahjoittamistasi langoista, kutoma rötkö villapaita ja se heitetään päälle tuossa reilussa kymmenessä pakkasasteessa. Sadesäällä Ossi kastuu ja sitten kuivataan:), tai sitten se tekee niin lyhyen lenkin, ettei kerkiä kunnolla kastua, mutta kaikki asiat toimitetaan, tuonne alatallin taakse:) Mutta pääasiaan: hieno on haalari ja mallin on komea. Terkut Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt muistan sen arvonnan, josta voitit langat =D Eipä siis ollut turha kilpailu, kun Ossikka sai yhden mukavan villapaidan :)

   Koirat on niin erilaisia, ei siitä pääse mihinkään. Mutta olikos karkkarilla aluskarva, se auttaa paljon. Arttu on niin ohuessa luomunutussa, että lisävaate ei tee pahaa. Ja ne kainalot... niitä noilla paidoilla yleensä kurakelillä suojellaan :)

   Mukavaa viikonvaihdetta!

   Poista
 7. No, ny on maastonakilla nimensä mukanen palttoo. Komee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kait sitte. Jos te kamut sen noin sanotte :)

   Poista
 8. Taisi lentää bittiavaruuteen aikaisemmin kirjoittamani. No, mahtuuhan sinne.
  Nyt sitten lyhyesti: Komea, napakka maastonakki, näin on! ♥ Mukavaa, kun takki istuu noin tismalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bittiavaruus on täynnä kadonneita viestejä :/

   Istuvaa kokohaalaria olis noin rintavalla koiralla turha edes pukea päälle. Mutta tämä sademantteli "istuu ja joustaa", kun ei ole umpinainen. Kokemus sitten näyttää, miten suojaa sateelta, mutta eiköhän kerrospukeutuminen ole koirillakin sallittua :)

   Poista
 9. No ny on hianot varusteet! Kyllä kelpaa kuule. Mun sadetakki on just semmonen tipunkeltainen, ihan kauttaaltaan. Toinen on vaaleensininen. Ja sit yks talvitakki on PUNANEN. Ois tommonen maastokuosi ny vähä miehekkäämpi...

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)