torstai 25. joulukuuta 2014

Jouluterveiset Basselta ♥

12 kommenttia:

 1. Oi voi, Basse! Olenkin ajatellut aika usein, että mitähän Basselle kuuluu. Hyvää, näköjään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Basselle kuuluu hyvää, hän on lapsiperheen ilopilleri. Harvakseltaan olen kertonut kuulumisia, löytyvät tuolta oikeasta palkista, Basse-sanan kohdasta. Arttu on viimeksi elokuussa ehtinyt moikkaamaan Bassea, mutta eiköhän taas ennen pitkää tule lähetettyä Arttu lomalle maalle :)

   Poista
  2. Párekin Palvelijatar26.12.14

   Hauskaa nähdä Basse pitkästä aikaa täällä! Usein olen miettinyt mitä mahtaa kuulua. Tuo oikeassa palkissa oleva kuva on niin suloinen ja puhutteleva. Hienoa, että Basse viihtyy ja saa riehata lasten kanssa. Selvästi on onnellinen koiruus : )

   Poista
  3. Arttu on enemmän yhden ihmisen koira, mäyris-jässikkä, herkkis ja kova luupää. Basse on luonnonlapsi, ikuinen pallottelija, enemmän tässä ja nyt. Kuten kai ihmislapsetkin :)
   Kyllä, Basse on minusta oikein onnellinen koiruus, joka on ottanut uuden perheen omakseen, mutta ei ole täysin unohtanut meitäkään. Ilovikinästä päätellen silloin, kun tapaamme <3

   Poista
 2. Terkkuja koko teijän porukalle. Mukava kuulla myös Bassen hyviä kuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Basse kuuluu aina "meidän porukkaan", ei sille tunteelle mitään voi. Emme hylänneet Bassea. Elämä vaan joskus on sellaista, että on oltava eri paikoissa.
   Plääh, mikä nyyhkyvastaus. Hyvät kuulumiset nostaa tunteet pintaan.

   Poista
 3. Ihana, ihana Basse! Paljon terkkuja takaisin. Elli lähettää ison kasan muiskutuksia niin Basselle kuin Artullekin. Hyvää Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli ja Basse ovat olleet kamuja ihan livenä, joten kyllä uskallan luvata B:n puolelta myös jouluiset, kinkunmakuiset muiskaukset Ellille :)

   Poista
 4. Leppoisaa Tapania :) Tänään tarkeni Tiitukin jo lenkkeillä, pakkasta enää n.5 astetta! Kiva kuulla ja nähdä Bassen terkut, hän näyttää onnelliselta jouluasussaan;)
  Vauhdikasta päivänjatkoa ja muiskut Artulle ja Basselle myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ovat koristaneet Bassen, joka on ilmeisen "aikuistunut" siltä osin, että ripustukset ovat saaneet olla kuvan ottamisen ajan =D

   Iloista arkea ja loppuvuotta teille!

   Poista
 5. Voi kuinka kiva kuulla välillä Bassestakin. Hienoa, että pikkupoitsulla kaikki hyvin. Mikseipä olisikaan? Terkut Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poitsu tassuttaa kaltaistensa, tosin kaksijalkaisten kanssa iloista koiran elämää :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)