sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Juoksimme kevättä pakoon


Kiipesin puuhun, tai oikeasti minut nostettiin tähän käkkyrän päälle.
Kummallista, kissoja kannetaan alas puista, koiria nostetaan tilalle...


Meri on oikealla. Reippaan ja pitkän lenkin Kallahdenniemeen oli tarkoitus rauhoittaa, antaa hetkeksi muuta ajateltavaa, viedä koira pois tuttujen, turhan innostavien keväthajujen luota... Kotona otettiin vielä hyvän mielen ja lenkin jälkiriehumiset ennen sapuskaa. Lopulta kevään sankari vaipui uneen. Talossa on hetkellinen, ihana rauha. Emäntä yrittää liikkua hiljaa, ettei Artun keväthuuma herää henkiin ennen iltalenkin aikaa...

8 kommenttia:

 1. Kyllä seon kevät semmosta hajujen aekoo että vähä se piätä sekottaa. Aenahhii männäkevväänä mulla... tiijjä sittä mittee tapahtuu tänäkevväänä :)
  Kuivoo ja mukavannäköstä on sielä nuo lenkkireetit. Säelyy kaenalottii kuivina ja puhtaena.Hieno tuo määräkoera puussa- kuva :) Äet olj iha myyty ku kahto sitä. Tuo Artun katanto niät <3 <3
  Meellä jytkötti mittarissa -18 astetta pakkasta tänäuamuna!
  Että ee tarvihe meejjän kevättä pakkoon männä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsi pysyykin kirkkaana, ei ole hauskaa tämä vouhotus...

   Jäi ottamatta toinen kuva sammakkoperspektiivistä :) Olis voinut näyttää siltä, että Arttu on tosi korkealla puussa =D

   Ihan noin kylmää ei täällä ollut aamulla. Parvekkeen mittariin aurinko mollottaa aamusta asti, ja sen puoleen ei tiedetä oikeita lukemia! Mutta kirpeä ilma oli, ja nytkin näyttää koiranulkoiluttajilla pipot tuolla puistossa olevan.

   Poista
 2. Párek22.3.15

  Onpas tosi hienot kuvat sinusta Arttu! Ja tuo vaate istuu täydellisesti. Kivat lenkkipaikat teillä.
  Ajatteles Arttu miten hurjan kylmää on Iivarin kotiseudulla vielä. Siellä oli ihan kunnon lumetkin, kun sinä ja minä enimmäkseen saatiin kahlailla loskassa ja kurassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mentävä katsomaan nuo luontopolut ja rannat oikein kylmällä kelillä, kun siellä ei varmasti ole uimareita ja paistattelijoita jaloissa ;)

   Ja mitenkähän Iivari pärjää siellä loskassa sitten, kun nuo heidän lumet lähtee sulamaan! Pitäiskö mennä auttamaan kaveria, ettei uppoa kesken pallopelin...

   Poista
 3. Arttu-kuoma, me niin ymmärretään sua ja sun keväthuumaas. Vaik me ollaan konsulenttejä, niin meinas Karkin sulotuoaksut sekottaa meijänkin pään ja tuli vähän sanomista, siis Karkki murahti, että nyt riitti pojat. Pakko oli uskoo. Miälenkiintosia lenkuroita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vanhat muistot heräsivät siis...
   Täällä on otettu jo yksi askel kohti koiran ja emännän mielenrauhaa, kerrotaan siitä projektista sitten tarkemmin. Ihan vielä ei kuulat ole vaarassa, mutta kuulemma kutistumaan päin kohta... =D

   Arttuhan ei usko höyryissään mitään tai ketään. Sai kyseenalaisen maineen jo keskenkasvuisena, kun ravasi kylän ainoassa koirapuistossa tyttöjen perässä hellittämättä. Lopetimme koirapuistoilun, kun tilanteet alkoivat poikien kanssa kääntyä nyrkkeilykehän suuntaisiksi. Hyvä teille Tuuliset, että Karkki on se joka määrää. Saatte pitää kivan kaverinne <3

   Poista
 4. Ai teillä on laitettu hormoni-implantti, mikäli tulkitsen sun lausahduksen oikein:) Sitä meikin varmaan harkitsemme ensi keväänä. Katsotaan nyt. Oli vissiin vähän tuulinen päivä, mutta ei sitä neljän seinän sisältä huomaa laisinkaan. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikon päästä suunnitteilla laittaa. Harmittaa, kun en jo vuosia sitten vienyt Arttua leikkuuseen. Nyt mietityttää, kun sekä isällä että systerillä (Artun) on ollu sydänongelmia, uskaltaako tuota nukuttaa. Implantti on voimassa vuoden, mutta käytännössä kuulemma ylikin. Eli tästä saadaan hyöty kahdelle keväälle, kun nyt laitetaan (vinkki ;)

   Vilpoisesti on tuullut, tänään tuli vähän hiutaleitakin, joten kovin lämmintä ei passaa odottaa. Vaikka pianhan nuo säät aina muuttuu.

   Hyvä, että olet malttanu pysyä lämpimässä. Lämmin huivi ja höyryhengitys helpottaa oloa, jos kovin yskittää. Toivottavasti ei. Paranemista, pian, pian :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)