lauantai 30. toukokuuta 2015

Kesä yksillä... (linkki korjattu)


Varpaat pestiin ja suihkittiin kirvelevällä aineella. Ja iskettiin typerät sukat tassuihin.
Mitä nyt vähän punottivat ja IHAN vähän nakersin niitä.

Emäntä oli taas koko päivän jossakin, tuli kotiin vaatteissaan kummalliset tuoksut.

Lukekaa täältä, missä se oli ilman Mäyräkoiraansa?!!

- - - - -

Kalle-kamu, kiitos kun kävit pelastamassa mäyriksen ankean päivän. Lenkki ja leikit helpotti oloa!

16 kommenttia:

 1. Voi Arttu-parka sinun tassujasi. Virtuaalipuhallus.

  Katsotaan, josko me voitaisiin tutustuttaa Sinut ja Ossikka toisiiinne. Asiaa voi helpottaa se hassu implantti joka sulla on nytten niskassa. Et tuoksu ehkä niin maskuliiniselta. Ossi ei silloin ala kukkoilemaan. Terkut täältä Ossilasta ja parantele pian sinun tassusi. Ossi tietää, että kipeät tassut ovat kipeät. Koettu se useamman kerran...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkempi tarkastelu osoitti, että varpaiden välissä on iso patti, anturoiden alla punottavaa ja tulehtunutta sekä pienempi patti, kainaloissa näppyjä... Kun edes tietäisi, mistä toi tuli! AInut mieleen tuleva syyllinen on "Riistamix", jota olen antanut parina päivänä. Ellei sitten luonnonjugurtti! Kaikki muu sapuska on samaa kuin ennenkin.

   Olisihan se hauskaa, jos edes kaikkien tuttujen koirilla synkkais, mutta aika varauksella suhtaudun Artun sietokykyyn implantista huolimatta. Uhittelu on vähentynyt, mutta kyllä se lenkillä ottaa kierroksia muutamasta uroksesta kuten ennenkin... loput toki saa enempi rauhassa mennä menojaan nykyisin.

   Poista
 2. Párek30.5.15

  Puuh, puuh, mekin puhalletaan sun tassuihin. Kyllä pitäis helpottaa. Maltatko antaa sukkien olla rauhassa? Minä ottaisin heti pois, kun Palvelijattaren silmä välttäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä helpotti :)
   Sukansuissa on teippiä. Ja emännällä on haukan katse ja kova ääni ;) Pakkohan se on sitten antaa sukat olla, vaikka Vetramil-voide käryää taas nukkuvan koiran nenään :/

   Poista
 3. Toivottavasti patit katoo ja sä pääset vilistään ilman sukkia. Paranemisterkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkut ja aurinko parantaa :) Varmana!

   Poista
 4. Tiijjettään. Se rasva haesoo hirveen pahalle!
  Voe että on harmi ku ne käpsät on kippeet. Äet lähettää parantavija pusuja.( elä varmaks luota että toemii ne :) ) Ja meekäläenen puhaltaa kippeisiin. Se kyllä toemii :)
  Eehä oo muassa ollunna mittää missee oesit tassutellu? Nurmikolla lannoketta taekka jottae? Pikasta paranemista toevotellaan tiältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki konstit toimii (kunhan nämä sukat lähtee!!!), kiitos kaikista.
   Hmm... kerrostalomme pihalle on tehty uusia istutusalueita. Niihin ei hihnasta kiskova taluttaja kyllä minua päästä, mutta olisinko vahingossa livahtanut siihen muokatun maan reunaan... Eikö lannotteista ja myrkyistä pitäisi olla noille lukutaitoisille hihnasta kiskoville taluttajille kyltti?! Kieltolappuja kyllä riittää (ei saa pissata kasvien juurelle, ei saa laittaa kakkapusseja piharoskiksiin...) Terv. Arttu

   Poista
 5. Stressihän siinä iskee, jos emäntä on KOKO päivän "vieraissa" ja alkaa tassut kutiamaan niin pakkohan siinä on sitten niitä massutella. Nii,minkäs sille voi. Onneksi emäntä tuli takas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin koko viikon, sitten vielä viikonlopun! Ei mitään vastuuta ota pienestä koirastaan...

   Poista
 6. Toivottavasti tassut ovat jo paremmat. Parantavia muiskuja meidän Typsyltä sekä Hipulta!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassut parani huippuvauhtia, kun kärysalva sai vaikuttaa sukissa kaikessa rauhassa :)
   Terkkuja teidän tytöille <3

   Poista
 7. No voihan sukka! Varvasvaivat on inhottavia. Pikaista parantumista, ja noi sukathan on ihan tyylikkäät, ei niitä kannata nolostella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehheh, sukat jalassa on mahdoton kävellä, vaikea nukkua ja tuskastuttava olla... sanoo Arttu =D

   Poista
 8. Voi hitsi, aika ihnaa, et' on tassut kipeet. Ja et' viel sukatkin kaupan päälle, kaikkee sä ressukka joudutkin kärsiin.
  Siis ettet päässyt blogimiittinkiin mukaan, mitähän sun emäntäs oikeen ajatteli? Vaikka ymmärränhän mää sitä, kaikki koissut kun ei livenä tuu toimeen, vaikka täällä blogistaniassa ollaankin ylimpiä ystäviä. Mut me kakshan kyl pärjättäis keskenämme, vai mitä? Harmi kun nykyään asutaan niin kaukana toisistamme. Mut siis onneks toi Kalle sitte pelasti sun päiväs.
  Toivottavasti tassut alkaa pian paranemaan / ovat jo kunnossa! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli <3 Missä oot piileskellyt?!!
   Kyllä olis kiva, kun kaikki yhteensopivat kamut vois asua lähietäisyydellä. Ja ainahan sitä vois sitten kouluttaa uusia kamuja porukkaan, harjoittelemalla sitä olemistakin oppii :)
   Tassut voi hyvin, ja rasvaakin on kuulemma vielä runsaasti jäljellä seuraavia kertoja varten... hitsi!
   Mutta olipa kiva kuulla sinusta, Elli. Laitahan jotain kautta kuulumisiakin. Meiliosoitteemme on vissiin vaihtunu viime kuuleman, mutta kerro alkuun ainakin blogissa, mitä olet puuhaillut =D

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)