lauantai 19. syyskuuta 2015

Opettavainen viikonloppu

Oli hieno iltapäivä Kalle-kamun kanssa. Opittiin uusia asioitakin...

(Valokuva: Kallen emäntä)

Lammasaitaukseen ei kannata yrittää aidan ali... siitä saa tällin :/
Arttu edellä, Kalle perässä. Mäyräkoira pakeni emäntänsä selän taakse, göötti ilmoitti kuuluvasti, että siihen sattui. Ihmiset olivat hetken poissa tolaltaan.


Nojatuolia ei kannata ostaa kissaperheestä, jos epäilee kissa-allergiaa. Mäyräkoira nauttii jakamattomasta tuolista! Ihminen niiskuttaa ja syö allergialääkkeitä.

Ystäviä kannattaa kutsua useammin käymään. Se virkistää!

EDIT: Kyseessä saattaa olla myös epätyypillisesti alkava syysflunssa. Tilanteen tarkkailu jatkuu, sillä ihan hevillä ei tästä mukavasta tuolista luovuta.

14 kommenttia:

 1. Opettavainen viikonloppu, koirille ja ihmisille. Saisikohan tuota tuolia jotenkin putsattua? Niitä on sellaisia spraypuhdistusaineita tekstiileille. Voi olla ,että se ei auta mitään. kierrätä eteenpäin tuoli. hyvännäköinen se on, mutta ei taida ihan sopia teidän huusholliin, jos joudut imuroimaan allergialääkkeitä... Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, miten tilanne kehittyy. Taitaa tosiaan olla "vain" flunssaa, mutta pitää silti seurata tuolin osuutta asiaan. Kissa-allergiaa on ollut joskus, mutta ei onneksi kaikista kissoista.

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar20.9.15

  Hui sentään, että aita tuikkasi kipeästi? Typerä aita, ei tykätä! Saattoi jäädä muistijälki tapahtuneesta koiruuksille. Ei varmaan sentään mitään keljumpaa.
  Artulla on tosi hieno tuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arttu oli jo puoliksi aitauksen puolella ja peruutti takas. Koko ajan tietysti sähkövirta niskassa, aidan alareuna vielä melko kireän näköinen. Ei tehnyt mieli kokeilla.
   Kalle sai varmaan iskun nenänpäähän, joten sen parkaisun ymmärtää oikein hyvin :/

   Poista
 3. Semmonen aeta rapsaattaa tosj kippeesti. Sano äet joka on joskus siihe näppisä pistännä erreöksessä :)
  Aattasko siihen tuoliin joku höörypuhistus...? Mukavannäkönen on , oespa siäli luopuva. Näkkyy Arttuhhii tykkeevän. Ja kyllä määräkoera hyvämpiälle ymmärtää :)
  Jos meenoo lunssa iskee ni kipaseppa äkkijä hakemmaan Apteekkarin C+sinkki poretaplettija. Jiäpi tulemata. Äet sano kokkeelleesa ja hyväks huomanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta, meillä onkin sinkkiä kotona, joten kipaisempa vain omalle kaapille :) Itse asiassa Artun sinkkipurkille, meillä on siltä osin yhteiset lisäravinteet =D

   Tuolin voisi tosiaan puhdistaa jollakin systeemillä, vaikka tämä niiskutus flunssaksi osoittautuikin yön aikana.

   Poista
 4. Auts. Toivottavasti kaikki pian kunnossa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin. Pähkäilimme porukalla, että varmaan koulutuksessa olevat paimenkoirat pistävät ainakin kerran nuoruudessaan nokkansa sähköaitaan. Eipä se silloin kovin vaarallinen kokemus ole, ja lisäbonuksena ikuinen muistijälki ;)

   Poista
 5. Varmaan tuntuu ilkeältä tuollaisen aidan tälli, kokemusta on lapsuudesta. Kivan näköinen tuoli, toivottavasti saatte putsattua ettei tarvi poistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin on siis kokeiltu sähköaitaa ;) Taitaa kuulua samaan sarjaan kuin raudan nuolaisu pakkasella - lapsena noita kommelluksia sattuu. Koirat on ikuisia lapsia...

   Poista
 6. Elämä opettaa - niin eläimiä kuin ihmisiäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Olemme tosi viisaita sitten vanhoina.

   Poista
 7. "Meidänkin" lammasaitauksessa on sähköpaimen. Vielä ei Typy ja Hippu ole siihen nenää työntäneet. Aidassa kun on väliä sellaisissa kohdissa, joissa lampaita saa syöttää. Hippu pusuttelee lampaita siis niistä kohdin aitaa. Mutta kyllä se varmasti ikävästi napauttaa... hui.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, teidän tytöt pääsee oikein kuonoetäisyydelle lampaita :) Arttu meni ihan sekaisin lampaiden hajusta, juoksi hulluna, kieli ulkona suusta, kohti aitausta ennen kuin aita näpäytti. Siihen laantui intokin ;)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)