tiistai 17. marraskuuta 2015

Kalle otti kopin =)

Haastoimme Kalle-kamun mukaan tähän Liebster Awards -haasteeseen, ja Kalle otti mammansa kanssa kopin! Haasteen ideahan on tuoda tunnetuksi uusia blogeja. Kalle ei ole ehtinyt omaa blogia perustaa, kiireinen kun on. Mutta taatusti tervetullut haasteeseen. Nyt päästetään Kalle ääneen. Ole hyvä, blogimme on sinun!


Kyllä nyt naurattaa! Minä bloggaan, kun kerran Arttuki!


Arttu-Ystäväni haastoi minut vastaamaan muutamaan kysymykseen ja avuliaana koirana lupasi julkaista vastaukseni omassa blogissaan - on se melkoinen epeli. 

1. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi juuri nyt?

Olen kotiutunut juuri pieneltä kotimaan interreililtä. Reissu oli huikea! Pääsin uimaan uimalaan tätini kanssa ja nukkumaan sisarusteni viereen ihan ihmisten sänkyyn. Ennen kaikkea tätä vietin kerrassaan mainion viikonlopun Artun luona :) Nyt kotona mamman kainalossa voin miettiä, kuinka ihania ihmisiä karvakorvineen tunnemmekaan. Ilman Ystäviä maailma olis paljon ankeampi. 

2. Miten vietät koiratonta vapaa-aikaa?

Juuri nyt nukkumalla mamman kainalossa. Viimeiset kuluneet lähes kaksi viikkoa ovat olleet aktiivisia, koiratäyteisiä aikoja. Sydämet ei riitä tähän saumaan. 

3. Onko koirahistoriassasi joku tapahtuma, joka vaikuttaa elämääsi yhä tai jonka haluaisit muuttaa?
Moniakin. Artusta täytyy sanoa, että hää on opettanut minulle paljon tappijalkojen tavoista. Toiseksi voisin mainita, että ensimmäisenä kesänä opin uimaan, ootteko kokeilleet? Kerrassaan käsittämättömän kivaa, ihmiset kutsuvat sitä myös hyväksi liikuntamuodoksi. Minulle se on suurta hupia ja yhdenlainen intohimo. 

4. Ihailetko jotain julkisuuden henkilöä?
Kaikkia itseäni viisaampia. 

5. Onko joku koiristasi ollut ns. elämäsi koira ja miksi? 
Mamma: Kaikki koirat ovat tavallaan olleet elämäni koiria. Tällä hetkellä Kalle on yksi niistä ja elämäni rakkaimmista.
Kalle: Artun rooli elämässäni on ollut yksi suurimmista. 

6.  Uskotko yliluonnolliseen?
Onko se yliluonnollista, että osaan seistä, istua, kieriä ja vaikka mitä muuta (dobo)pallon päällä...

7. Mistä esineestä et voisi luopua?
Yhdestäkään pehmostani, vinkuleluistani, luistani... Enkä omasta jalkarahistani (mamman mukaan tämä kuuluu oikeasti ihmisille - jostakin syystä siitä on tullut minulle tärkeä unipaikka). Oho, sanoin jo aika monta, haittaakse?

8. Elämäsi tärkein ohjenuora, johon tartut vaikeissa tilanteissa?
Riittävän hyvällä motivaattorilla (lue: ruualla ja herkuilla) onnistut missä vaan. 

 9. Onko sinulla haaverotua, jollaista et kuitenkaan voi ottaa, koska ko. rotuinen koira ei sovi sinulle esim. luonteensa tai vaatimiensa resurssien puolesta?
Paimenkoirat ovat erittäin lähellä sydäntä. En keksi syytä, miksi paimenkoirat eivät voisi lisääntyä perheessämme. 

10. Mikä oli lapsuutesi haaveammatti?
Avustaja- ja terapiakoira. Kuulemma pätevyyteni ei vielä alkuunkaan riitä moiseen, mutta olis hienoa auttaa muita. 

11.  Onko jokin arkipäiväinen taito, jota et hallitse, mutta jonka haluaisit oppia?
Nukkuminen ihmisvanhempien sängyssä. Tätä ei kuulemma ole mahdollista edes harjoitella. 

Olis kiva haastaa joku, mutta onkohan minulla lupaa siihen, kun tulin vain näin haasteen muodossa vierailemaan Artun blogissa… Olemme kyllä ahkeria lukijoita, joten kaikki koiramaiset vastaukset ovat erittäin kivoja! 

Terkuin Kalle ja mamma


Täs me hoomoilaset taas ollaan hetki aloillamme painiottelun jälkeen!

Kiitos Kalle mainioista vastauksista! Ja on sulla täysi oikeus, on toki. Ottakaa siis kaikki ihanat nelijalkaiset haasteesta koppi, jos ette vielä ole vastailleet melko monessa blogissa kiertäneeseen haasteeseen. 
Tästä se alkaa, Kalle... Laitat mamman koville tulevina kuukausina ja alat naputella kuulumisia. Arttu istuu sitten nenä ruudussa joka päivä =D

10 kommenttia:

 1. Párek17.11.15

  Hauskat vastaukset, Kalle! Kyllä te olette Artun kanssa veljekset kuin ilvekset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi19.11.15

   Ihan ensimmäisessä kättelyssä sovittiin pelisäännöt Artun kanssa. Tämän jälkeen elämä yhdessä onkin ollut pelkkää juhlaa :D t. kalle

   Poista
 2. Näin on =D Kyllä Kalle on niin iloinen kaveri, ettei tuu aika pitkäks. Eikä muista pahalla, vaikka sai vähän kurinpalautusta Artulta ensimmäisillä tapaamisilla. Kalle oli aika pieni silloin, jotain 3 kiloa ;)

  VastaaPoista
 3. Mukava tutustuva sinnuun paremmin Kalle! Nyt vuan ommoo plokija pystyyn. Meetä lukijoeta riittää kyllä! :)
  Mahtavata etton sulla tuommonen kaverj ku Arttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi19.11.15

   Katsotaan, mitä tämä elämä tuo tullessaan :D Olihan tää aika jännä vierailu näin kokemattomalle somettajalle :P Juu jokaisen pitäs saaha tollanen kaveri ku Arttu! t. Kalle

   Poista
 4. Eikö ollutkin kvia saada vieraileva tähti tänne blogiin =D
  Jätetään blogin perustaminen kiireisen Kallen päätettäväksi ;) Pitäähän nuoren miehen ehtiä harrastuksiin ja huilaamaan, fiksu tyyppi ei roiku aina somessa :)
  Kaverina Kalle on ihan parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi19.11.15

   Lupaan harkita asiaa Aatu :D t. Kalle

   Poista
 5. Moi Kalle! On ollu niin mukava seurata sun ja Artun puuhasteluja täältä blogin kautta. Kiva että Artulla on tuollainen mukava kaveri! Ja nyt pääsit vielä vastaamaan tuohon haasteeseen, kivoja vastauksia kivoihin kysymyksiin. Hih, toi sun motto (8.) on hyvä ;) Ja sulla jalkarahi, mulla divaani, asioita joista ei voi luopua. Tsemppiä sulle jatkossakin, t: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi22.11.15

   Kyllä, itsekin täytyy aina välillä kummastelemaan, että mitä me ollaan Artun kanssa touhuttu. Painiotteluiden ja sukanvenytyskisojen jälkeen ei aina muista, mitä kaikkea meille tapahtuikaan. Onneksi noi mammat onnistuu joskus ikuistamaan meistä kuviakin. Divaani kuulostaa houkuttelevalta - olethan saanut siihen tarpeeksi lämmikettä allesi? Ihanaa talviaikaa myös sinulle :) t. Kalle

   Poista
 6. Vai ihan jalkarahi ja divaani =D Mullapa onkin sohva ja nojatuoli ja kaikki =D =D =D
  Kalle on kiva kakara, ollaan samaa mieltä. T: Arttu

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)