tiistai 27. kesäkuuta 2017

Luovutan.Nyt mä luovutan.


Kesä! Kuuluuko?!!
Jos sä olit nyt tässä, ni antaa olla...

Mulla on tänään treffit koirien huvipuistossa kahden ihanan neidon kanssa. Ja kesä viskoo vettä ja kastelee ja pilaa kaikki. Nukun nyt, ei tartte herättää.

10 kommenttia:

 1. Kuule Arttu, meidän äipän loma alkaa ensi viikolla ja sitten se kesä tulee. Tai niin äippä uskoo, joten uskotaan mekin ja huilataan vielä viikko. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kerroit, Eka! Nyt jaksan odottaa taas kesää, kun säkin :) Alotettiin huilaaminenki ihan heti. Tee sä samoin, jaksat sitte vilistää kun aurinko taas paistaa!

   Poista
 2. Párek27.6.17

  Mekin uskotaan, että heinäkuusta tulee vähäsateinen ja aurinkoinen. Varmaan kesä alkaa jo kesäkuun viimeinen päivä,kun se on mun kummitätsyn kuuskymppispäivä. Lepäillään nyt kunnolla ja heittäydytään hemmoteltavaksi, Arttu kamuseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Turha tässä hötkyillä, kun aurinkokin taas paistaa :) Samojen säiden armoilla tässä kaikki tassutellaan. Kivaa kummitätsyn synttäriä jo etukäteen!

   Poista
 3. Elä elä kamuhyvä vielä luovuta! Vaekka päevä lyhenööhhii ni kyllä lämmintähhii vielä tulloo :) Sehä olj vuan pikkukesä tuo ennen juhannusta. Juhannukselta alakaa iso kesä. Sannoo vanahakansa :) Mitenkä ne rehvit onnistu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitte. Luotan Iivarin säävainuun.
   Tärskyt meni oikein hyvin. Ainakin sen jälkeen, kun hokasin pallon ja vinkulelun, unohdin naiset siinä silmänräpäyksessä...

   Poista
 4. Voi ei... ei kai tytöt perunut treffejä huonon sään takia? Ettekö olisi voinut mennä sen sijaan vaikka leffaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneks perunu! Kovia mimmejä olivat, toinen juoksi ittensä puolessa tunnissa uuvuksiin (kakara vielä...) ja toinen olis jatkanu agilityesteiden testausta vaikka koko illan =D

   Poista
 5. Voi Arttu, toivottavasti tytöt oli sateenkestäviä eikä peruneet treffejä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli niin paljon tekemistä, ettei kukaan huomannu, vaikka vettä satoi ja muta roiskui :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)