maanantai 31. joulukuuta 2018

Tikit lähti, kauluri jäi

Aamulla lähdettiin poistamaan tikkejä. En ihan suorinta tietä olisi kävellyt klinikan ovesta sisälle, mutta pakkohan se oli, kun ihminen oli tiukasti hihnan toisessa päässä. Mielenkiintoisia hajuja ja otuksia oli paikalla. Sanoin painavat sanat kahdelle lapinkoiralle. Taisivat saada ikuiset traumat ja joutua klinikan vakioasiakkaiksi ;)


Voi hyvä ihme, katso nyt mikä huone täällä on! Tuolla potilaat saa maistella kaikkia noita herkkuja! Minäkin olen potilas, olenhan!


Hei, mitäs tuolla on!


Tuota tekstiä ei kannattaisi ihmisille näyttää. Dieettikehoitus vaa´an vieressä on jo turhan osoittelevaa. Sitä paitsi, minulla ei ole tarvetta laihduttaa, viime kerralla kotiutuspapereissakin luki, että olen melkoisen hoikassa kunnossa.


Vihdoin kotona! Tikit lähti, kauluri jäi. Kolme naista nyppi langanpätkiä silmäkulmastani ennen kuin saivat ne irti. Olin kuulemma mallipotilas! Nyt on silmäkulma hellänä ja sitä pitää varoa vielä huomiseen. Ehkä pienet unet on paikallaan ennen seuraavaa välipalaa.... zzzzZZZZZZ

10 kommenttia:

 1. Párek31.12.18

  Nyt helpottaa, kun tikit ei ole enää kiristämässä. Pian koko kelju juttu on unohdettu ja elämä jatkuu normaaliin tapaan. Komea poika olet edelleen, se on selvä asia! Nyt on enää tunti aikaa jokavuotisen paukkeen ja mäiskeen alkuun. Onneksi sekin on aikanaan ohitse. Me odotellaan innolla normaalia arkea.
  Mukavaa iltaa teille, kamut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin täällä menee, nyt katsellaan Kumba-leffaa ;) (Pieni seepra, jolla ei ole raitoja niin paljon kuin muilla, ihminen on melkein liikuttunut tuosta piirretystä...)

   Toivottavasti sinua ei pelota kovasti. Pian se paukutus on taas ohi, ja päästään ulkoilemaan rauhassa. Harmi, ettei se luvattu myrsky ehtinyt tulla ennen ensimmäisiä raketteja ;)
   Mahdollisimman rentoa oloa teille tänä iltana.

   Poista
 2. Hyvä homma ku on tikit poekessa ja kohta tuo kaalussii. Ootpa rohkee poeka ollunna ku nuin reeppaasti oot sinne ellille askeltanna. Minä se tartun aena kynnysmattoon kiini ku pitäsj semmosesta uksesta männä :)
  Oekeen mukavata ja lepposata vuuenvaehetta sinne teelle ja kaekkiin aekoen parasta vuotta 2019!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, kynnysmatoissa on varmaan jotain vikaa, kun jäät niihin kiikkiin ;) Olin syystä rohkea, kun niin moni ystävällinen hoitaja kävi katsomassa, miten ne tikit saataisiin pois <3
   Nyt vaihteeksi täällä etelässä varaudutaan sähkökatkoihin. Milläs metelillä sitten peitetään keskustasta kantautuva rakettien jyske, jos sähköt menis poikki.
   Hienoa uutta vuotta!

   Poista
 3. Kaikki hyvin, ja toivotammekin teille mollemmille onnekasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän iloiselle joukolle lähtee täältä myös oikein hyvää uutta vuotta!

   Poista
 4. Hyvä, että pääsit tikeistä. Kunhan kaulurinkin saa heivata kaulasta, niin eiköhän elämä ala palautua tavallisiin uriinsa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on heivattu, ja on myös juostu hulluna =D
   Toinen silmä punottaa, emäntä panikoi ja varasi ajan silmäspesialistin kontrolliin... mutta mulla on kaikki hyvin!

   Poista
 5. Pikaista toipumista Artulle ja teille molemmille mitä parhainta jatkoa tälle alkaneelle vuodelle toivottaa Hippu ja emäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Operaatiosta on toivuttu täysin, nyt vahditaan toista silmää. Punotus väheni, mutta heijastaako valoa eri tavalla kuin ennen... ja silmäkontrolliinkin on vielä pari viikkoa.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)