tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kesärasia oikeissa väreissään

(Muoks. Nyt rasia säilyi väreissään blogiin laiton jälkeenkin. Eilen oli joku hämminki, kuva oli ihan ok, mutta blogissa se "kalpeni" )

Vielä yksi kesäinen krakleeraus, joka valmistui jokin aika sitten. Myöhemmin voi kuva rasian sisältä vielä ilmestyä samaan postaukseen, kun löydän mihin sen tallensin, mutta hiljaiseloa täällä muuten :)

Jos joku teistä huomaa bloginsa linkkilistallani, enkä ole huomannut pyytää lupaa laittaa linkkiä tähän blogiini, jos et tykkää asiasta, laita minulle kommentti. Mielelläni kuitenkin seuraan kaikkia noita listallani olevia blogeja, kädentaitonne, lemmikkinne, arkiset tarinanne ilahduttavat aina käydessäni, vaikka liian harvoin jaksan laittaa kommenttia tai tervehdystä. Ehkä syksymmällä parannan siinäkin tapani..

9 kommenttia:

 1. Ihanan kesäinen väri rasiassa :D

  VastaaPoista
 2. Krakleerauksella saa aikaan kyllä mukavan näköistä jälkeä! Tykkään kovasti kraklee-pinnasta! Alemmassakin kuvassa tuo kukka on aivan upea :)

  Kauniita ja leppoisia kesän päiviä toivottelen sinulle!

  VastaaPoista
 3. Todellinen krakleerauksen mestarin taidonnäyte!
  Tämä on upea rasia.Vielä kun saisi opastusta teossa, olisi mukavaa.
  Kaisa

  VastaaPoista
 4. Ihana vihreä raikas rasia!! :)

  VastaaPoista
 5. Todellinen mestarinäyte!! Kaikki kohdallaan, kullanhohto tuo arvokkuutta ja kaiken kruunaa tuo kolmiuloitteinen herkkä perhonen joka näyttää istahtaneen lepuuttamaan siipiään hetkeksi kannen päälle, upeaa työtä Anne-Mai!!!

  VastaaPoista
 6. Onneksi Arttu antaa sinun jo askarrella eikä kiusaa kokoajan=) Kaunis rasia..ihana.

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Huomasin että kyselit niistä betonitaulujen maaleista...Elikkä maalasin ne akryyliväreillä ja huomasin että maali suorastaan suhahti pintaan (mukava työstää). Kuivuttuaan kyllä pitävät kuosinsa mutta jos laittaa ulos, niin luulen että auringonvalo on pahempi, tai säänvaihtelut yleensä. Olen joskus maalannut kiviä ja huomannut että kuvat "häviävät" tai haalistuvat parissa vuodessa.

  VastaaPoista
 8. Ohjetta olen saanut rasiantekoon, kiitos siitä.
  Nauhat on käytetty askartelujen koristuksiin. Ponkkari on käytössä, pyykkäripojat lutusia ja ne pikkukukkasakset, ai jai kun kätevät.
  Tapetinlaitossakin pikkukulmat syntyi kuin itsestään terävillä saksilla.
  Juhannusterveisin tuon rasian Onnellinen omistaja Kaisa

  VastaaPoista
 9. Upea! Todella taitavasti viimeistelty, ihanat kesävärit!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)