torstai 3. syyskuuta 2009

Onnittelukortti miehelle

Miehekäs onnittelukortti syksyn alkuun :) Toisessa kuvassa näkyy kortin sisäsivulle tullut onnittelu, joka ei kuvatessa ollut vielä liimattu korttiin kiinni. Musiikkia harrastavan miehen korttiin oli yllättävän vaikea löytää kitaraa askartelukaupoista... Kävin tosi monta kauppaa ja nettipuotia läpi, ja vasta kun kortti oli jo valmis, löysin lisää kitarakuvioita. Onko musiikki aiheena vanhanaikaista tai vähemmän kysyttyä? Minusta musiikkiaiheiset kuvat ja koristeet ovat ihania, vaikka ei itse mitään harrastaisikaan.
Kylläpä tuntui hyvältä askarrella pitkästä aikaa! Ja kortti on mahdollisimman paljon käsityötä, jopa nauha on itse letitetty kolmesta nauhasta :)
Kukkia on pakko ostaa, niiden valmistamiseen eivät omat välineet ja taidot riitä, mutta useasta osasta koottuna pidän niitäkin aika itse tehtyinä. Valmiit koristeet ja askartelutarvikkeiden liika kaupallistuminen joskus kyllä harmittaa. Samalla kun itse tehdyt käsityöt, tuunaus ja askartelu on tullut muotiin, yritän olla liikaa haksahtamatta "muovikoristeisiin" käsin tehdyissä töissä.


3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää :D

  Minäkin yritän tehdä mahdollisemman pitkälle itse ja harvoin laitan mitään kaupasta ostettuja koristeita. Kukkaleikkureita pitäisi kyllä minun ostaa, kahdella ei kovin pitkälle pötkitä :)

  VastaaPoista
 2. Upea sommittelu ja taidokas lopputulos!!! Kyllä saaja on varmasti mielissään!!!

  VastaaPoista
 3. Hyvänen aika kuinka VALLOITTAVA kortti! Aivan upeasti rakennettu kokonaisuus, wau! =)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)