keskiviikko 26. elokuuta 2009

Parhaat kaverukset


Ahkerasti on kesällä kyläilty ja matkusteltu. Tänä iltana sateen ropinaa kuunnellessa herää mietteitä syksystä ja talvesta, onko tiedossa kuulasta ja kylmää vai saadaanko peuhata nuoskalumessa? Muiden kesäkuvien jatkoksi vielä kuitenkin yksi kaveri, paras ja lempein kaikista. Ronjan ja Artun kohtaaminen on tässä kuvassa jo rauhallista, mutta hetkeä aiemmin on molemmin puolin aitaa kuultu itkunsekainen innostuksen yninä, Ronja pomppi takatassuillaan aidan yläreunaa tavoitellen, Arttu yritti mahtua alta :)

Viihdytään syksyssä, se on kohta parhaimmillaan, kun puut alkavat värittyä, pihlajat on punaisina ja ilma raikas ja silti lämmin. Lenkkeily on huomattavasti mukavampaa kuin kesähelteillä. Oma tunnelmansa oli kyllä paahtavan hellepäivän jälkeen viilenevässä illassa. Silloin tuntui jotenkin ihanalta laittaa sandaalit jalkaan ja lähteä luontopolulle.
Askartelusta: Yksi tilattu kortti on tarkoitus tehdä lähipäivinä, joten jotain askarteluakin on tiedossa ja syksy alkaa käynnistyä senkin harrastuksen puolesta.

1 kommentti:

  1. Ihana kuva! Hellyttävä ja hauska:) Dt on lyhenne sanoista designer team, joten dt-kortti on johonkin dt-tiimiin kuuluvan jollekin tiimiä pitävälle (kaupalle tai haasteblogille)tekemä kortti. Tulikohan mahdollisimman hankalasti sanottua:) Mutta käytännössä siis, kuulun Purppurataivaan designer teamiin, Purppurataivaan Mirva pyysi meitä tiimiläisiä tekemään skräppi- ja kalvokortteja lähettämistään tarvikkeista, ja mehän sitten teimme! Kiitos kysymyksestä ja vierailusta, minäkin jatkan hieman vielä seikkailua blogissasi:)

    VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)