tiistai 26. tammikuuta 2010

Dog Friday: Aamu

Haasteen mukaan aamulla otettu kuva, uninen kaveri viihtyy tyynyn alla, tai kaivautuu joskus peiton alle järsimään salaa täytteitä peitosta. On ihanaa omistaa aamu-uninen koira, ainakin viikonloppuisin :)

7 kommenttia:

 1. Aamu-unet näyttävät maistuvan tosi makeille tälläkin. :)

  VastaaPoista
 2. Joo ja ne täytteet... tuntuu olevan rotuvika. Mun siskostakin on kiva vedellä täytteitä ulos vauvojen makuupussista.Se vetskari esityisestikiehtoo sitä. Aina kun emäntä tulee kirpparilta uuden makuupussin kanssa on siitä ensteks vedettävä vetska pois.Se ritisee sille kivasti kun vetää siitä muovisesta. Sit se ei kutita kun nukkuu.
  Hyviä unia sulle Arttu!
  K+R+Kaisa

  VastaaPoista
 3. Anskukka: Aamu-unet on ihan parhaita, se opittiin joululoman aikana! Tosin myös iltaunet (Arttu menee klo 20-21 nukkuun...) ja päiväunet JOS emäntä ottaa syliin:)

  Kaisa + mäykyt: Mulla on vanha täkki lapsuuden ajoilta (kuvassa toi retrovihreä) ja sen on Arttu perinteitä kunnioittamatta reijittänyt kunnolla! Ihmeelliset täytteet vanhan ajan peitoissa, tummanharmaata karstaa löytyy koiran suusta ja lattioilta, pelästyin jo yhtenä aamuna, että NYT on tullut kasa matolle... olikin vaan tummaa "vanua".
  Ai että, makuupussi onkin hyvä idea, sinne olis varmaan kiva mönkiä piiloon...

  VastaaPoista
 4. Suloinen aamukuva :) Aamu-uniset koirat ovat ihania rauhallisina aamuina. Meillä tohina alkaa, kun saa sukan jalkaansa D

  VastaaPoista
 5. Jonna ja Nella: Joskus sukan pukeminen on vaikeaa... kun sukassa on enemmän koiran nenää kuin omaa jalkaa :D))

  VastaaPoista
 6. Täytyy myöntää, että kateeksi käy. Meillä ei enää tarvitsisi käyttää kännykän herätyskelloa ollenkaan, kitisevä Mauri hoitaa homman vähän liiankin tehokkaasti.

  VastaaPoista
 7. Heh:) Taiksu on ollut aamu-uninen, kun sai illalla rutkasti liikuntaa. Nyt on ollut keljut kaupunkiulkoilukelit. Emäntä jäätyy merelliseen viimaan untuvatakeista ja toppahousuista huolimatta... Rapsutuksia!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)