tiistai 17. elokuuta 2010

(Mäyrä)koirakamaa

Löytyihän meiltäkin mäykkyaiheisia ja muitakin koiratavaroita, kun rupesin etsimään ja miettimään.
Laatta kaulassa oli turvallisempi lomailla vieraissa maisemissa. Laatassa tietenkin emännän puhelinnumero. Koiran nimi tuntui turhalta, koska tuo hömppä lähtee kenen tahansa mukaan muutenkin...

R-kioskia on sponsoroitu...

Symppis kassi, joka toinen mäykkyrivistö päät alaspäin, ja joillakin luu nenän edessä :)


Pahvipurnukka löytyi kirppikseltä. Yrittää toimittaa käyttämättömien kakkapussien säilyttäjän virkaa, mutta on vähän liian pieni.

Tämä varmistaa, että kakut (siis mitkä?? kuka täällä ehtii leipoa...) tulee ajoissa uunista ulos.

Artun petin takana oma huoneentaulu :)

Ja edelleen aihetta voi kierrättää, mitä mäykkytavaroita löytyy, ja mistä niitä löytäis lisää! Rotutuotteet ei nettikaupoissa juuri innosta, persoonallisempia tavaroita olis kiva löytää. Kuten se tilkkutyönä tehty mäykky, jonka kropan kaava oli lihaksineen juuri mallinsa mukainen, ellei komeampi! Ei ollut valitettavasti myytävänä.

10 kommenttia:

 1. Oi! Laukkuhamstraajana kiinnostuin mäykkylaukusta.

  VastaaPoista
 2. Minulla on tuollainen samanlainen munakello.. Tai siis koirakello? No jokatapauksessa, siis samanlainen mutta koira on valkoinen ja sillä on hieman ruskeaa korvissa ja musta nenä :)

  Heheh, eipä ole sitä tullut juurikaan käytettyä tässä talossa kun en leivo mitään. Sellainen hatara muistikuva on olemassa, että JOSKUS olisin sitä JOHONKIN jopa käyttänyt - kenties olen siis leiponut jopa jotain? ;)

  Minullakaan ei ole koirien numerolaatoissa koirien nimiä. Pelkkä numero saa riittää, jos koira/koirat joskus karkaavat ja ne joku löytää. Juuri tilasin yhden uuden numerolaatan, joka olisi tarkoitus saada Tahvon pantaan tai valjaisiin.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja mäykkytavaroita. Itsekin keräilen kaikkia possu- ja mäykkyaiheisia. Tosin tuo munakello ei mielestäni näytä mäykyltä... Hauskin mäykkyotus löytyi viimekesänä Amsterdamista. Käsin virkattu. Ossi luuli sitä ensin omakseen mutta kyllä se pääsi yhden vitriinin päälle. Ossilla kun on tapana rikkoa IHAN kaikki leluja muistuttavat - varsinkin pehmolelut. Ossilla kyllä on nimi laatassa - ja sitten kännykkä JA puhelinnumero. Meillä on vielä vanhanaikaisesti lankaliittymäkin. Tosin harvoin siitä soittelemme eikä siihen soita kukaan muu kuin appiukko :)

  VastaaPoista
 4. Kisu: Laukku on saatu lahjaksi, mutta jos joskus kuulen, mistä niitä saa, annan tietoa :)

  Marika: Et ole pupuille laittanut laattoja kaulaan :) Onko niillä kaulapantaa?

  Marja-Leena: Munakello ei ole mäykky, siksi laitoinkin otsikkoon mäykyn sulkuihin :) Niinpä meilläkin, lelut on pidettävä visusti ylähyllyllä, ja kun otat laatikon esiin, mäyräkoira esittää vaativimman puolen luonteestaan...

  VastaaPoista
 5. Mäykkylaukku on hieno!

  Pari kolme vuotta sitten Marimekon liikkeessä oli somisteena jokapoika-kankaasta tehtyjä mäyräkoiria ja sellainen olisi ollut tosi hieno. Myyjä kertoi, että moni muukin niitä ihaili... kuka lie saanut omakseen kampanjan jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Hienoja mäykkytavaroita täälläkin! :)
  Itse olen nähnyt myös tuon mäyrislaukun, muistaakseni top-kosmetiikassa? :)
  Aihetta kiertoon vaan, ja nimenomaan ne persoonallisimmat tavarat kiinnostaisivat! :D

  VastaaPoista
 7. Olli: Mäykkylaukussa on hiukan kimalletta jokaisen mäykyn puserossa...

  Nelli: Vaikka ei ole aikomusta hankkia toista elävää mäykkyä, koiratavaraa mahtuu kaappeihin aina lisää :)

  VastaaPoista
 8. Voi Arttu mitä kaikkea ihanaa sinulla onkaan.Tuo kassi on super. Samoin mukista voi aistia sen myärämäisen uteliaisuuden. Varsinaisia linssiluteita kaikki.
  Kivaa ja leppoisaa loppuviikkoa sinulle ja emännällesi.
  Kaisa ja 2 karvakuonoa

  VastaaPoista
 9. Toi kyltti on varsin suloinen! Oikein osuva, ainakin joissain tapauksissa. Ja tuosta laukusta olen niin kade!

  VastaaPoista
 10. Kaisa: Mäyriksen utelias tuijotus on joskus lähes kiusallista... Viikkomme on ollut vauhdikas, siitä lisää seuraavassa postauksessa.

  Sheriffit: Laukku on saanut tässä blogissa paljon enemmän huomiota kuin koirattomien ihmisten joukossa livenä :) Joku on maininnut siitä vähän viivytellen "Ai, koirakassi..."

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)