lauantai 7. elokuuta 2010

Russel-neiti muutti kaupunkiin!

Odotettu ja jännitettykin tapaaminen meni hienosti. Omatkin silmät alkaa aueta: Arttu ON herrasmies...
Jackrussel-tyttö muutti samaan kaupunginosaan, ja yhteinen retki rantaan ja metsään meni yli odotusten. Pienen jännittyneen alkunuuskuttelun jälkeen tyttö alkoi hippasille, Arttu osallistui aina kun muilta maaston tuoksuilta sattui huvittamaan :) Arttu näytti (todella paljon ehkä ihimillistäen...) siltä, että sählää sä likka nyt tarpeekses, mut multa toi ikä on jäänyt taakse.

Yhdessä kumminkin lopulta leikittiin, heittäydyttiin selälleen (Arttukin), juotiin samasta kupista, kaivettiin samaa kuoppaa ja lenkkeiltiinkin muutama sata metriä rinta rinnan. Pikkuinen russelneiti otti mallia minkä osasi ja seurasi Arttua joka askeleella. Tarrasi pienillä hampaanpiikeillään (oletteko kokeneet, ovat kuin kissanpennulla!) Arttua lerppukorvasta oikein kunnolla, mutta Arttu vaan vingahti. Eli kaikki meni just niin hyvin kuin voi uneksia. Leikkikaveri on siis kasvamassa, ikävystyttävät seisoskelut tyhjässä koirapuistossa on takana.

LÄhdemme Artun kanssa parin päivän reissuun, ja sitten jatketaan tätä rentouttavaa uutta tuttavuutta.

Aurinkoisia, kauniita päiviä kaikille, hellettä kohtuudella ja lemmikeille virkistäviä retkiä illan viileydessä.

4 kommenttia:

 1. Voi miten kiva että Artulla on uusi tyttökaveri;) Mukavan rentouttavaa lomailua molemmille!

  VastaaPoista
 2. Arttu on sitten löytänyt tyttökaverin. Hienoa. Meidän Ossinkin "rakas" on 600 metrin päässä asuva Parson Jack Russel. Vähän isompi ja korkeampi kuin russell ja karkeakarvaisempi. Minusta muistuttaa enemmän karkeakarvaista kettuterrieriä... Terveisin Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 3. Oi miten mukavaa, jotta Arttu on saanut uuden leikkikaverin! Uudet kaverit ovat aina mukavia ja aina on tietysti mukavampaa, jos löytyy heti yhteisiä puuhia.

  Katsellessani ja kuunnellessani Sheriffien leikkiä pistää se aina hymyilyttämään. Välillä juostaan rajusti ja välillä hypätään vastaikkain painimaan, niin jotta kölit kumahtavat.

  VastaaPoista
 4. "Tyttökaveri" on jostain syystä Artulle ajoittain ihan ilmaa... Tyttö on siis vasta 12 viikkoa. Tänään rannassa pistettiin tyttö matalaan veteen, jonka jälkeen se sai Artulta melkoiset pyyhkeet! Otti kai koville, että pikkulikka menee veteen, kun iso jätkä ei itse uskalla...
  Arttu on liikaakin tottunut olemaan talon "Miäs", joka saa mennä nukkumaan kun huvittaa, omistaa emäntänsä eikä joudu jakamaan rapsutuksia. Paras keino rannassa olikin rapsuttaa pikkukoiraa ja kutsua Arttua... tuli nopeammin kuin millään herkkupalalla houkutellen.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)