keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Poolohaaste :)


Heitämme haasteen, jos joku haluaa tarttua puikkoihin:
http://plaza.fi/ellit/kasityot/neuleohjeet/kotiin/mayrakoiran-unelmapoolo

1. Tähän postaukseen voi ilmoittautua 3.10. klo 24.00 mennessä, jos haluaa lähteä heiluttamaan puikkoja ja kokeilemaan pooloneuletta. Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvomme kerän ohjeen mukaista lankaa, jonka värin voittaja saa valita (kaupasta saatavuus huomioiden).

2. Jos valmiita pooloja alkaa syntyä, laittakaa valokuva omaan blogiinne. Teen uuden postauksen 30.10. omasta poolostamme, ja siihen kommentin ja oman poolokuvan linkin jättäneet osallistuvat uuteen arvontaan, yllätyspalkinto!

7 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen mäyrispoolo. Täytyypä katsoa jos saisi Ossille joululahjan kudottua. Lokakuun loppuun mennessä ei varmasti valmistu. Oikea käteni on nykyisin niin kömpelö että kutominen tuo vaikeuksia mutta ehkä tuo juuri ja juuri voisi onnistua. Väri Ossillemme kyllä tulee olemaan joku muu kuin vaaleanpunainen. Terveisin Ossi ja Marja-Leena

  VastaaPoista
 2. Meidän Ossilla on tuo kyseinen poolo ollut jo monta talvea käytössä ;-) Kauniin punaisena tietenkin! Kotisivuilla taitaa olla kuvia, missä on päällä.

  Mahan alunen on vähän hankala pukiessa, kun käpälät pitää pujottaa sinne kauas saakka tassurei'ille sekä takapuolesta saa mielestäni tehdä leveämmän, että laskeutuu kauniisti lämmittämään kankkua ;)

  Teillä on oikein mukava blogi, ollaan vakio kävijöitä :X

  VastaaPoista
 3. Voih, pitäsiköhän yrittää :D Tästä voisi saada motivaatiota tehdä työ loppuun asti. Nimimerkillä: kassillinen parittomia lapasia

  Odotan innolla millaisia pooloja porukka saa aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Meidän jussipaidat on muistaakseni tehty tämän ohjeen pohjalta. Kuviointi vain on laskettu ja tuumattu rinnanympärykseen passaavaksi. Minun pitikin laittaa niistä ne ohjeet talvea varten. Argh, on tainnut unohtua. Onneksi te laitoitte ohjeen ;o)

  VastaaPoista
 5. Meikäläisellä ei pysy puikot kädessä ollenkaan :/
  odotellaan siis innolla muiden taidonnäytteitä!

  VastaaPoista
 6. Täällähän vilisee Osseja :)
  Kaikki tähän 3.10. klo 24.00 mennessä kommentoivat on mukana arvonnassa. Jos joku ei harrasta neulomista ollenkaan, voi mahdollisen arpaonnen suosiessa mainita siitä. Ellei sitten omista äitiä/mummoa/ystävää, joka tekis lankakerästä lämpimän poolon :)

  VastaaPoista
 7. Itsekin olen tuota samaista ohjetta ihaillut ja ajatellut että tuskin saisin koskaan työtä loppuun :D Mutta ehkä mummin voisi lahjoa/kiristää tekemään tuollaisen :P

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)