maanantai 4. lokakuuta 2010

Onnea Marja-Leena ja Ossi :)

Aiempaan postaukseen kommentin jättäneiden kesken arvottu palkinto osui Marja-Leenalle ja Ossille, Onnea! Lähetäthän meiliosoitteesi, että voin ottaa yhteyttä ja tiedon, minkä väristä lankaa haluat Ossin pooloa varten. Jos ohjetta (http://plaza.fi/ellit/kasityot/neuleohjeet/kotiin/mayrakoiran-unelmapoolo) oikein tulkitsen, 200g on tarvittava määrä.

Kiitos muillekin kivoista kommenteistanne. Lähempänä joulua ilmoittelen sitten siitä arvonnan toisesta osasta. Eli jos joku innostuu kutomaan tuota koiran pooloa, valmiiden tuotosten kesken järjestetään jonkinlainen arvonta/kilpailusysteemi, johon tarvitaan kuvia pooloista. Mutta tosiaan, lokakuun alku on liian pian. Joulukuun alku ehkä ennemmin, katsotaan.

PS: Arttu on tänään käynyt aamupisulla muovipussi ja sukka jalassa. Viime yö nukuttiin kuitenkin vielä valvovan silmän alla, ja ihme ja kumma, ei kuulunut mussutusta... Tukko jalassa halvaannuttaa koko koiran ;D))) Ja säälipisteiden keruu on todella vakuuttavaa.

2 kommenttia:

  1. Onnea voittajille! :)

    Minä aloitin neuleen, joka jossain vaiheessa toivottavasti alkaa muistuttaa mäyriksen pooloa :D Kolmena päivänä olen neulonut ja tänä aamuna sain lihaskrampin selkään! Selkä veti niin lukkoon etten päässyt sängystä ylös, itkua vääntäen pääsin kuitenkin lääkekaapille ja takaisin sänkyyn ja kramppi alkoi onneksi helpottaa tunnissa. Nyt jää sitten neulomiset vähäksi aikaa, mutta onneksi on jouluun asti aikaa :) Jospa saisin vielä äidinkin neulomaan oman versionsa :D

    VastaaPoista
  2. Voi ei, mitä kamalaa mokoma pooloidea aiheutti!! Hiukan parempiin hetkiin neuleen parissa oli tarkoitus innostaa...
    Jospa äitisi tekisi poolon valmiiksi, tai sun pitää hankkia ergonomisempi työtuoli ;)

    VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)