perjantai 21. tammikuuta 2011

Viikonloppu alkoi

Tältäkö normaalissa koiraperheessä tuntuu...

Töistä on tultu, ruoka syöty, Saimi on haettu lenkillä meille ja koirat viihtyvät, keksivät tekemistä keskenään. Artusta löytyy niin mahdoton määrä uusia ääniä, asentoja, temppuja, etten malttaisi olla tuijottamatta koko ajan karvakuonojen touhuja. Sillä hetkellä huomio herpaantui kun Saimi söi pahvia ja oksensi sen mukana vähäisen ruokahalunsa kokoisen aterian...

Koirat tasoittavat toisiaan, riehuttavat toisiaan, matkivat ja opettavatkin toisilleen koko ajan uutta.

Kameraa kaivattaisiin:
-Arttu menee kierteellä selälleen, tarkoituksena joko hämätä Saimilta luu pois tai saada kuononsa kierosti tytön mahan alle
-muutaman sentin kokoista pahvinpalaa vedetään niin, että molemmat koirat pitävät siitä etuhampailla kiinni, kuonot vastakkain, tarkasti keskittyen

Toin töitä kotiin, niiden jatkaminenkaan ei stressaa. Täällä on elämää, mutta samalla olemisen rauha. Koiran intensiivinen odotus ja jankuttaminen ei kohdistu minuun.

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta perjantai-illalta. Koirat viihdyttävät toisiaan ja samalla emäntää :) Hauskaa viikonloppua koiruuksien kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa. Koirat viettävät keskenään aikaa ja sinä itse saat olla suhteellisen rauhassa. Tietysti tohina voi häiritä mutta usko pois: Saimi ja Arttu eivät noteeraa lainkaan jos poistut johonkin huoneeseen ja vedät oven perässäsi kiinni. Niillä riittää toisistaan seuraa:) Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille. Terveiset Ossi joka kanssa kaipaa naiskoiraseuraa ja M-L

  VastaaPoista
 3. Mukava ilta on ollutkin. Saimikin rentoutui lopulta ja lakkas odottelemasta kotiväkeä ulko-ovesta. Tohina ei häiritse yhtään, päinvastoin. Ihanaa, kun keksivät tekemistä ja tulevat välillä syliin huilaamaan, kun alkaa väsyttää;) Kaksi pientä koiraa mahtuu hyvin, kun nostaa jalat jalkajakkaralle.
  Kävimme pienen iltapisulenkin, ja kahden koiran talutus meni taas kivasti.
  Nyt on illan rauha, jatkan tietokoneella töitä, lapset on nukkumassa :)

  VastaaPoista
 4. Viihdyttävää viikonloppua koko porukalle!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa viihteelle vaihtamiselta Artun kohdalla;-) Mainiota viikonloppua teidän laumalle! Postailen arkista lähiaikoina:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuota se elämä meillä ainakin on. Olen taltioinut viikon muistiini ja tarkoitus olisi julkaista se viimeistään huomenna. Olen yrittänyt katsastaa onko koiran kanssa eläessä enemmän plussaa vai miinusta. Onnekseni olen vielä tässä vaiheessa plussalla. Oikein touhukasta viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Jos koiran ja minun arki olisi tätä, harvoin tulisi negatiivisia postauksia... Lauma on avainsana, erityisesti Artun kohdalla. Johtajan paikka ei ole nyt kyseenalainen, kun koirakaveri on mukana. Kaveri on pehmeä tyttö, joka ei edes haaveile olevansa pomo.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)