lauantai 9. huhtikuuta 2011

Miss viga?

Miss viga kui koer jalutada minu ääres nagu priima koolipoiss? Ning tema on ainult harimatu mägrakoer!

Miten kuriton, itsepäinen muuli, emäntänsä johtajaksi aikanaan vannoutunut mäyräkoira voi alentua lenkillä toistuvasti kulkemaan taluttajan rinnalla, tarviten vain pienen muistutusnyppäisyn hihnasta muutaman sadan metrin välein. Pyöräteillämme ei ole enää loskaa, pistäviä irtokiviä, vesilammikoita eikä koiralla ole tahtia hidastavaa ja käytöstä kohentavaa sadeasua yllään. Ehkä se unohti riisuneensa sen, ja jatkaa samaan tahtiin :)

Dear Dog-Trainer. Could you fix my dog? It is supposed to circulate me aroud its paw in every day and place. But now it has been too kind in jogging. I badly fear that I´m the boss nowadays.

-----------------------

"If it ain't broke, don't fix it."

2 kommenttia:

  1. *naurua* :D Kas, ikuisuuskysymyksiä heittelit ilmaan! :) Missä asennossa planeetat ovat, kuinka biorytmit vaikuttavat henkiseen tasapainoon, ovatko napojen magneettikentät siirtyilleet paikoiltaan?! :) Jos mäyräkoira ryhtyy kuuliaiseksi mielestäni siihen voi olla montaakin eri syytä: a) koiralla on kujeet mielessä vrt. tyyntä ennen myrskyä, b) koiralle on kasvanut yön aikan järki päähän c) koira on vihdoin ja viimein joutunut tunnustamaan, että vaikka mäyräkoira haluaisi sanoa missä kaappi seisoo, ihminen on se, joka sanoo, että missä kaapissa se mäyräkoira seisoo :) Ihana Arttu...niin ne vain taitavat emännän ahkerat koulutukset alkaa tuottaa hedelmää :) Hyvä Mai! :D

    VastaaPoista
  2. Ole Mai onnellinen niin kauan kuin tuota kestää!!

    VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)