sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kihlajaiskortti


Olihan tämä odotettavissa, mutta ajankohta oli lopulta yllätys kaikille muille paitsi sulhaselle :)
Vauhdilla ryhdyin taas yhden kortin valmistukseen, mielessä vain kihlaparin lempivärit. Kaikki muut sitten menikin överiksi: morsian tykkää pelkistetyistä asioista, selkeistä ja yksinkertaisista linjoista. Ja mitä minä teen? Alan romantisoida ja kasata kukkaa ja nauhaa päällekkäin :)
Jaa että mistä sulhanen tykkää? No, ihanan vallattomasta morsiamestaan tietty;)

Onnea teille molemmille!

Nimet PShoppasin kuvasta pois, kun ei ole minun asiani tiedottaa uutista ennen kihlaparia ;)

8 kommenttia:

 1. Nämä sinun korttisi ovat todella ihania! Alan haaveilemaan että ehkä joskus itsekin kaivaisin unohduksiin painuneen askartelupuoleni esiin.. Pysyvätkö askartelutarvikkeesi järjestyksessä vai haluaako Arttukin välillä askarrella?

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kortti, niin keväiset väritkin! Todella kaunis!!!
  Mitä Artulle kuuluu?

  VastaaPoista
 3. Alma: Ota vaan askartelut käyttöön, niin minäkin tein tosi pitkän tauon jälkeen, ja nautin joka hetkestä paperin ja liiman parissa :)
  Kerroinkin jossain vanhassa postauksessa, kun unohdin kerran leimasinlaatikkoni lattialle. Ihmettelin, mitä Arttu puuhaa ja rapistelee. Kun tulin katsomaan se oli kuono syvällä laatikossa ja tutki tarkkaan ja nuuskutteli jokaisen leiman :) Lopulta se valitsi sieltä suosikkinsa ja nosti sen tosi varovasti etuhampailla esiin... oli sääli puuttua siinä vaiheessa peliin. Mutta Artulla on yleensä omat askartelutarvikkeet: tyhjä munakenno tai pahvilaatikko herättää sen luovuuden ja äänekäs työstäminen alkaa :D))

  Sirpa: Kiitti :)
  Artun kuulumisia saadaan taas huomisen jälkeen, kun se kotiutuu. Hyvin on mennyt kuulemma reissu, ja nyt se on jo tulossa kotiin päin, pysähtyi vaan päiväksi ja yöksi koirakaverin luo. Saan siis mukavan väsähtäneen maailmanmatkaajan huomenna hoiviini, kun ne ovat telmunneet tämän päivän puutarhassa :)
  Olet itse ahkera korttien tekijä, käyn usein kurkkaamassa mitä uutta haastetta sulla on tekeillä. Kunpa pääsisinkin sellaiseen vauhtiin.

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen kortti taas! Ja saahan sitä kihlajaiskortti edes vähän romanttinen olla. Ja ihan superkauniit värit niin keväiset. Halaukset Artulle sitten kun kotiutuu. Varmaan ihanaa saada koira kotiin.Täytyy sanoa, että silloin kun ollaan joskus reissussa niin Ossiahan sitä on ikävä:) No yleensähän me ollaankin perheen kera reissussa ilman sitä karvaista perheenjäsentä. Kyllä senkin ottaisin mukaan mutta lentäen niin hankalaa ja suhteellisen kallistakin...Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis kortti ja värit sointuvat hienosti yhteen :) Artulle pusuja kun tulee, innolla odotellaan täällä jo karvakuonolaisen kuulumisia! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kannustuksesta :) On kivampi tehdä kortteja, joista saa jonkinlaista palautetta muiltakin kuin onniteltavilta.
  Kortti on luovutettu hyvin onnellisen näköiselle parille :) Saimi teki kaikkensa saadakseen osan huomiosta, eli nyt jo paljastui vähän missä päin on romantiikkaa :)

  Seuraava postaus kertoo jotain Artun kotiinpaluusta. Kumma juttu, mutta koira näytti omissa silmissä jotenkin erilaiselta, kun se tuli pitkän tauon jälkeen takaisin. Pystyin ehkä hetken katsomaan sitä jotenkin "ulkopuolisten" silmin. Se oli vielä paljon suloisempi kuin olen huomannutkaan keskellä arkeamme. Ihme, ettei useampi vastaantulija tiellä pyörry ihastuksesta ;D))

  Arttu vastaa pusuihin tuplasti ja kiittää kaikkia lukijoita.

  VastaaPoista
 7. Anniina24.5.11

  Tuo kortti oli niin täydellinen että äskenkin sitä tuijoteltiin pitkät ajat ja ajattelin laittaa sen Facebookiin oikein kaikkien nähtäville, kun on niin ihana ♥ Kiitos vielä tuhannesti!

  VastaaPoista
 8. Hih, itse olet ihana <3
  Onnea vielä tuhannesti, molemmille!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)