lauantai 21. toukokuuta 2011

Läksiäiskortti


On hienoa tuntea eri-ikäisiä ihmisiä. Ystäväpiirissäni on vähiten itseni ikäisiä, joukkoon mahtuu hädin tuskin parikymppisiä ja reippaasti eläkkeellä olevia. Pidän heistä kaikista :)
Nuorten ihmisten kanssa ystävystyessä voi jo lähtökohdassa olla varma, että luopumisen aika tulee. Nuoret opiskelevat, menevät naimisiin, muuttavat ja keksivät uusia työpaikkoja toiselta puolelta maapalloa. Suon sen heille, elämä on edessä, enkä mitään muuta halua niin heille toivottaa kuin että elävät omaa elämäänsä, itsensä näköistä, kaikkia niitä hyviä ideoita ja suunnitelmiaan toteuttaen, joita nuorena pää pursuilee :)


Tämä kortti on yhdelle lähtijälle, johon tutustuin kaksi vuotta sitten. Jokaviikkoinen kokoontumisemme ystäväpiirissä on kohta yhtä tulijaa pienempi, yhden ideoita köyhempi, mutta hänet tuntemaan opittuamme olemme yhtä ystävää rikkaampia. Aina.


Mitäpä muuta opiskelemaan lähtijä tarvitsee niin kipeästi kuin teesiivilöitä ja muumikulhon :) Hyvää matkaa!

4 kommenttia:

 1. Niin kaunis kortti ja ihana postaus :)

  VastaaPoista
 2. Huh, luin tekstini ja kuullostin siltä, että olen itse jo eläkkeellä.
  No, en ole, mutta parikymppiset alkaa kyllä tuntua tosi nuorilta jo silloin, kun itse on yli 30. Ja siitäkin on jo hiukan aikaa :)

  Kiitos Maria, olen vihdoin päässyt korttien tekemisen alkuun, pitkän tauon jälkeen. Ja tänä keväänä keksin nämä kukkakoristeet, ihan uusi tyyli minulle. Kivaa puuhaa, suosittelen :)

  VastaaPoista
 3. Aivan fantastinen kortti. Jälleen kerran pieni taideteos. Kaunis kirjoitus ja söötti lahja lähtevälle opiskelijalle. Terveisin M-L

  VastaaPoista
 4. Marja-Leena:
  Kiitti :)
  Viikonloppuna piti toki saada valmiiksi kaikki muutkin keskeneräiset kortit, mutta sen sijaan siivosin ulkovaraston, yritin leikata nurmikkoa (2 leikkuria, joista ei kumpikaan käynnistynyt), kävin kylässä ja kädentaitojen kevätnäyttelyssä. Taas on sunnuntai pitkällä, loppupäivän omistan ihan olemiseen, koska huomenna rutiineja on taas enemmän koiran myötä, silloin ei sovi vedota väsymykseen, kun toisella on kippurakintut solmussa ja muutenkin hinku päästä tassuttelemaan :)
  Ihanaa aurinkoista sunnuntai-iltaa sinulle ja Ossille.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)