maanantai 27. kesäkuuta 2011

Koiramaista touhua


Olen keksinyt uuden jekun. Otan peiton kulman hampaisiin, kierähdän lattialla selälläni ja menen sitten emännän luo peitto ympärilläni, kompastelen siihen. Emäntää naurattaa ja saan sen tulemaan lattialle kanssani. Tehokas temppu.


Tähän temppuun tarvitaan teitä blogikamuja. Emäntä postailee ja meilailee, kunnes nukahdan tohon tyynyille. Valahdan pikku hiljaa muhkean tyynyn päältä emännän olkaa vasten, sitten kylkeen, lopulta läppärin päälle... Itse en muista tästä hetkestä enää mitään.


Nojatuolille ei saa mennä. Paitsi jos joku ottaa syliin. Sitten taas ei tuolille saa mennä. Paitsi kun käsketään poseeraamaan kameralle! Outo tuo emäntä joskus.


Juu, tää postaus saa nyt riittää, nähdään taas kun otollisempi kuvausvalaistus...

7 kommenttia:

 1. Voi mahotonta, Arttu, ku oot kekseliäs ja komee. Mähän sain tästä taas uusia kommervenk... eiku fiksuja virkkeitä.

  VastaaPoista
 2. Vai laptopin päälle nukkumaan....Onpahan paikka. Arttu näyttää tosi hyvältä kuvissa. Karva kiiltää vieläkö syötät sitä öljyä sille? Annan Ossille aina muistaissani. Se nuolee öljyn lusikasta suoraan :) Terkkuja M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Myrsky: Vanhankin metkut on joskus käyttökelposia :) Kirjotettas yhdes mäyräkoirien metkukirja, tulis varmaan paksu...

  M-L: Kiitos :) Arttu paastosi pari viikkoa, enkä edes yrittäny laittaa ruuan joukkoon mitään ylimäärästä , että olis kelvannu edes vähän. Muulloin kyllä yritän kerran päivässä muistaa öljyn, toisella aterialla sitten vitamiinilisä ja karpalojauhe. Kun syötän noita omia ruokasekoituksiani, en luota niiden ravintoarvoon täysillä.

  VastaaPoista
 4. Mäyräkoirien metkukirja

  Siitä tulis hitti kerta laakista :D Ja mäyräkoirat nousisivat suosituimmiksi koiriksi. Tai sitten ei...

  VastaaPoista
 5. Olen seuraillut sivujasi jo jonkin aikaa ja nyt rohkenen pienen kommentinkin heittää.

  Hienon tempun olet, Arttu, keksinyt tuosta peitosta. Varsinkin kun saat sillä kaksijakaisesi huomion kiinnittymään itseesi. Talvella tuo olisi varsin oiva temppu jos viluttaa: kääriydy vaan vilttiin. Läppärin päälle valahtaminen aiheuttaa sekin varmasti kaksijalkaisen huomion.

  VastaaPoista
 6. Myrskyliini: Me ollaan hittejä ;)

  Ellieli: Kiva kun tulit visiitille. Olen myös joskus kurkkinut blogiasi :) Talvella pitääkin olla vilttiä yllä ja alla, muuten kaivaudutaan vaikka mihin lämmittelemään. Pikku Elli on hauska tapaus, jäämme seuraamaan!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia. Varsinkin tuo toiseksi alin. Siinä on mun mielestäni kaikki niin kohdallaan ja värit upeat. Hyvä on mallikin.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)