tiistai 7. kesäkuuta 2011

Syntymäpäiväkortti 50v.


Tilattu kortti, ystävän äidille. Nuori äiti, mutta niin on ystäväkin :)
Näissä korteissa alkaa olla niin paljon tavaraa, että alan harkita kehystämistä vitriiniin...


Tässä askarteluapulaiseni :) Nukkui melkein koko kortin teon ajan suloisesti tossa tyynyllään. Tämä kuva ei laadullaan loista, mutta laitoin sen vuoksi, kun huomasin hassun jutun. Koiran kieli on luun takana tooosi pitkänä, varmaan haukotusta kehitellen, salamavalosta hämillään :)

4 kommenttia:

 1. Ihan varmasti on kortin saaja onnellinen. Artulla on veikeä ilme.Tosin se ilme on myöskin vähän sellainen että voisi kuvitella luun jumittuneen kurkkuun... Terveiset Kirkkonummelta M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Veikeä on ollut koko koira:)
  Sain tänään postissa uuden nettiliittymän ja tikun koneeseen, nyt sujuu taas tämä nettikirjeenvaihto.

  Helteiset terveiset teille Kirkkonummelle, muistakaa latkia vettä paljon.

  VastaaPoista
 3. Hassu Arttu saa täältä terveiset, mutta mikä on tuo kirjaintyyny, onko se oikein koirille tehty alusta vai oletko löytänyt jostain noin kivaa kangasta ja tehnyt itse?

  VastaaPoista
 4. Tyyny on kuulunut koiran petiin, sellanen keinonahkainen, musta, reunallinen juttu, jonka pohjalla oli tämä tyyny. Peti väistyi sohvan tieltä, mutta tyyny on välillä työhuoneen lattialla luun järsimistä ja torkkuja varten :) Tyyny ei ole edes kangasta, vähän vaikea kuvailla mitä ainetta. Jotain hyvin ohutta ja pehmoista, muovin ja kankaan välimuoto, ei kumminkaan hiostavan oloinen.

  Terkkuja sinnekin!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)