torstai 9. kesäkuuta 2011

Valmistumiskortti


Vihreät kukat hukkuu kuvassa lehtiin, väritys on niin sama.
Pienenä yksityiskohtana kortissa on käsiveska, jossa lukee Onnea. Noita veskoja pitää alkaa suunnitella, kunkin korttiin sopivia. Entäs miehille? Olisiko muovikassi... ;)))

5 kommenttia:

 1. Taas olet väkertänyt aivan ihanan kortin! Tuo käsilaukku on kiva, eikös miehille voisi suunnitella jonkunlaisen salkun...
  Tuossa edellisessä kortissa on tommonen pyöreä onnitteluteksileima - mistähän sarjasta tuo on tai kenen valmistajan?
  Helteistä viikonloppua;)

  VastaaPoista
 2. Mitähän ylistävää nyt keksisi? Kaikki sinun tekemät kortit ovat upeita. Tässä kyllä on erityisesti sellainen värimaailma josta itse pidän. Yhden värianalyysin mukaan minä olen syksy mutta tässä analyysissä nämä vuodenajatkin jaetaan vielä neljään alatyyppiin. No ihanat värit joka tapauksessa:) Helle se ei pääse vieläkään tänne Porkkalan niemelle. No ok meillä oli 21 tänään mutta se on vielä monta astetta helteestä. Tosin kivampi kävellä... Terveisin M-L

  VastaaPoista
 3. Jälleen todella ihana kortti, kauniin kesäiset väritkin :) Näitä tekemiäsi kortteja katsoessa tekee aina mieli ruveta itsekin värkkäämään, mutta taitaa olla niin ettei minulla luovuus riittäisi, osaamisesta puhumattakaan :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) Näitä kortteja on kiva tehdä. Toistavat aika lailla itseään, mutta niin kauan teen nyt näitä kun materiaalia ja juhlia riittää.

  Sirpa: Salkku on hyvä idea, tai selkäreppu :) Leiman valmistajaa en muista, niitä on mulla iso satsi eri teksteillä, mutta ei mitään etikettiä tallessa. Tilasin jonkun blogin (Maijun muistaakseni) kautta, hän voisi muistaa. Juuh, toivomattakin taitaa olla hiki pinnassa koko viikonlopun. Tiitulle pusuja Artulta ;)

  M-L: Työpaikkamme nuorin valmistui ja lähtee syksyllä edelleen opiskelemaan, hänelle onnittelut syksyn väreissä :)
  Ei voi olla totta, olette varmaan ainoita viileän sään alueita, Helsingissä muualla kuuluu olevan kyllä kuuma. Älä vaan sano, ettei teillä ole hyttysiäkään. Me ollan ihan paukamilla. Ossille terkkuja, viileitä lenkkejä ja aurinkoisia päiviä!

  Sunan: Kokeile ihmeessä, korttien tekeminen on hauskaa. Tämä harrastus vie mennessään, mäykky-poloinen vetelee usein sikeitä vieressä lattialla, kun emäntä ei malta lopettaa askartelua. No, äsken tehtiin kyllä reipas hyttyslenkki, niitä piti oikein mennä karkuun.

  VastaaPoista
 5. Pinjalle siis myös läkähtyneet terkut Artulta, sain mulkaisun kun unohdin tämän äsken ;))

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)