perjantai 29. heinäkuuta 2011

Arki häämöttää


Olen ihan lomalla! Emäntä menee kuulemma maanantaina töihin! Luulin, että tällaista elämää kestää ikuisesti; heräämme kun huvittaa, otamme päikkärit, kun väsyttää. Aion protestoida töihinpaluuta huomattavasti, olen jo ilmaissut hermostumiseni emännän hetkelliseen poissaoloon jättämällä sen päivän ruuat syömättä.

4 kommenttia:

 1. Älä huoli, myös meillä on sama edessä tulevana maanantaina. Toisaalta odotamme jo rauhaisia päiviä jolloin voi kellotella poikaporukalla, mutta onhan tämä emännän lomailu ollut kivaa.

  VastaaPoista
 2. Arttu, myös meidän kotiväki menee töihin maanantaina. Ajattelin kerätä viikonlopun voimia, jotta jaksan sitten touhuta jotain kivaa koko yksinäisen maanantaipäivän. Kuulemma työviikko kestää 5 päivää - miten sitä saa aikansa kulumaan?

  VastaaPoista
 3. Se on ihan höh kun lomat loppuvat. Ei vaan mahda mitään. Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. No, jos on noin paljon kohtalotovereita, voin harkita jättäväni protestit jo hiukan ennen joulua pois... riittäiskö pari viikkoa lahjojen suhteen?
  Jos emäntä on muutaman tunnin poissa, painostan sitä heti sen palattua lenkille. Roikun ovella ja tuijotan. Tänään emäntä ei menny halpaan, joku mamma kerto sille, että olin ollu melkein koko päivän pihalla...

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)