maanantai 18. heinäkuuta 2011

Höpinää

Yleensä tulee päivitettyä blogia, kun on mielessä jotakin, minkä haluaa jakaa muiden kanssa. Nyt vaan kyllästyin odottamaan kirjoitusfiilistä ja katselemaan edellistä postausta, ja tämä on "pöydän putsaus" -postaus ;)

Kesäflunssa on enää ärsyttävä muisto hukkaan menneestä lomaviikosta. Tänään on ehkä viimeinen päivä ennen sitä luvattua ennätyshellettä. Katsotaan, riittääkö siitä tänne asti. En toivo, mutten torjukaan. Vielä toistaiseksi on toimiva jäähdytyslaite, jos olo käy kovin tukalaksi.

Arttu ja Saimi tapasivat 2kk tauon jälkeen. Tapaamiseen liittyi korvannuolemista, takaa-ajoa ja sohvan alle juuttumista. Hauskaa oli sekin, että kummallakaan koiralla ei ollut mitään hinkua lähteä pihasta. Siinä ne juoksivat peräkanaa tontin rajoja mukaillen. No, naapurin pihoilla ei ollut koiria, muuten tilanne olisikin ollut toinen.

Perinteinen parin viikon valvoskelu on toivon mukaan taas tältä kesältä suoritettu... Siihen ei näemmä auttanut pimennysverhokaan. Kun uni ei tule, olen tehnyt öiden kuluksi Big Shotilla kukkasia ja muita testauksia. Pitkät leikkuulevyt unohtui tilata stanssien kanssa, nyt en pääsekään leikkelemään kirjaimia ja tekstejä, kun vihdoin löysin mieleiseni kirjainstanssit.

Mustikoita on mustanaan lenkkipolkumme varrella. Huomenna pitää muistaa ottaa kippo mukaan. Ehkä myös kamera, kun saman polun päässä kukkii valtoimena merenä jotain, mitä en tunnista. Koira, mustikkakippo, kamera, kakkapussi, talutin, juomapullo, avainnippu ja kännykkä... reppu taitaa olla tarpeen.

Lähden viimeistelemään korttia, tämä tarina ei tästä kummene.

5 kommenttia:

 1. Täällä päin ei ole vielä mustikat kypsiä, mutta niitä odotellaan jo kieli pitkällä :D Saas nähdä miten onnistuu lähteä marjaan hihnassa olevan koiran kanssa...

  VastaaPoista
 2. Hienoa Mai, että lenssusi on ohi:) Se ei ole mukava tauti.

  Täällä ovat mustikat jo kypsyneet.Ihana naapurini toi minulle pakkaseen jonkun litran:) Ja hirvikärpäset ovat jo liikkeellä täällä meilläpäin.Yök.Mies sai lenkillä yhden päähänsä.

  Koittakaahan saada huomisissa hyvä poimintasaldo. Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Heips! Kiva kun rupeaa toi flunssasi olemaan ohi.
  Eilen käytiin poikaa katsomassa Niinisalossa ja siinä heti parkkiksen takana oli ihan mielettömät määrät mustikoita, ikinä en ennen ole niin paljon mustikoita nähnyt. En kuitenkaan viitsinyt niitä siitä ruveta poimimaan, parkkiksen vieressä kuitenkin. Harmi kun meillä kotonapäin ei ole missään tollaisia mustikkamääriä, ts. en ainakaan ole nähnyt. Ja harmi etten huomannut ottaa kuvia dokumentiksi blogiini, kamera oli kyllä mukana.

  Hienoa, että Artulla on ollut juoksukaveri, saa purkaa energiaansa, kumpainenkin.
  Mukavia askarteluhetkiä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Sunan: Kyllä ne teillekin kypsyy, ja sitte suut sinisiks :)
  Arttu oli pentukesänä mun kanssa puolukassa. Vapaana! Aikansa se seuras tiiviisti mua, mutta tajus lopulta, että mättäissä tuoksuu (ja ehkä kulkeekin) jotain saalistettavaa! Lopulta metsästä ei ollutkaan mikään hinku pois.

  M-L: Nyt vaan toivon, ettei tauti uusi... Noin pikaisesti parantunut ei ole koskaan tähän mennessä pysynyt poissa. Jospa nyt.
  Tänään ei sitten poimittu mitään. Kurkussa karhea olo, väsyttää ja ulkona on tosi märkää viime yön sateen jälkeen.

  Ellieli: Oliko teillä pitkäkin matka pojan "tukikohtaan" ?
  Löysin tuttavan kanssa hyvän mustikkapaikan pari vuotta sitten. Harmi, kun en ole ihan varma, osaanko enää mennä. Siellä olis voinut muutaman neliön alueella poimia ämpärin hetkessä täyteen.
  Toivottavasti löydät vielä poimittavaa säilöttäväksikin asti :)

  VastaaPoista
 5. Ainakin 50 km yhteen suuntaan, toinen mokoma takaisin. Eikä sinne varuskunnan viereen oikein kehtaa mennä noukkimaan. En ole tainnut ikänä säilöä mustikkaa, niin vähän olen sitä löytänyt. Mutta nyt kun näki nuo täysinäiset mättäät, niin mieli kyllä tekisi.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)