tiistai 12. heinäkuuta 2011

Onko ihan pakko...

...kehittää itselleen joku flunssa loman ensimmäisenä virallisena päivänä! (Viime viikolla vain yritin jäädä lomalle, eilen se lopulta onnistui).
Eilen leikkasin nurmikon, siivosin, pesin koiran, tiskasin, kävin kaupassa, otin vieraita vastaan... illalla tunsin, että kurkussa on kaktus, päätä alkaa jomottaa ja olo on heikko.

Tänään isompi kaktus ja heikompi olo. Olen onnellinen, että ne pahimmat helteet ei ole juuri nyt.

Tämä sama kuvio ollut jo kouluaikoina. Keneltä muulta joulujuhlassa lensi laatta, kukapa muu makasi kuumeessa heti samana iltana, kun ruuhka-aika työpaikassa hellitti, kuinka moni loma on alkanut samoin kuin nyt jne. jne...


Mä lähden lomalle, uikkarit kassiin ja menoks ;D)

Oli siis pakko antaa periksi, kun koiraa pyydettiin 3 päiväksi toisen haukun riehumiskaveriksi, mökkeilemään ja isossa puutarhassa kirmailemaan... En parempaa ajoitusta keksi, vaikka haikein mielin pienen mäyrikseni luovutin. Sen verran aamupäivällä yrityksemme lenkkeillä otti hengityssysteemin päälle, että ehkä näin on parempi, molemmille.

11 kommenttia:

 1. Voi harmitus, koita saada kaktukset pois kurkusta, ne on aika ilkeitä:( Ikävää sairastaa kesällä! Meillä tuo helle nyt ainakin vähän helpotti, tänään satoi ja vähän ukkosti.
  Arttu varmaan nauttii päästessään uimaan ja leikkimään;)
  Paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 2. Täällä ei ole enää ukkosia, ilma raikastui ja viileni aika paljon.
  Uimiset on lähinnä vitsi Artun kohdalla :) Mutta onhan se hauska kuvitella edes sille pitkä raidallinen uikkari päälle ;D)))
  Kiitos, nyt voin parantua ja levätä, koti on siivottu ja koira hoidossa... Olisin voinu levätä kyllä mieluummin terveenä.

  VastaaPoista
 3. Voi kurjuus, ei ole kiva sairastaa, varsinkaan kesällä. Muista juoda lämmintä (mustaherukka)mehua ja ota buranaa tms. oloasi helpottamaan. Toivottavasti olosi paranee pian. Artulle hauskaa "uintireissua" ;D

  PS. Kun usein loman aluksi sairastat, niin oletkos kokeillut ottaa C-vitamiinikuuria 2-3 viikkoa ennen lomaa? Siitä voisi olla apua.

  VastaaPoista
 4. C-vitamiinikuuri on hyvä idea. Pitää kokeilla ja syödä muutenkin monipuolisemmin. Edellinen tauti oli maalis-huhtikuussa, joten hivenen huono yleiskunto vissiin.

  Ei tässä muuta voi kun nukkua. Aina kun herää, on kuuma tai kylmä, rippuen onko kuume laskussa vai nousussa...

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista! Flunssaa sairastaessa kannattaa välttää maitotuotteita, lisää vain limaneritystä. Uskoo tähän kuka uskoo...meillä uskotaan.

  Arttu varmaan nauttii kesälaitumella kirmailusta.

  VastaaPoista
 6. Voi ei. Koitahan parantua ja muista välttää niitä maitotuotteita. Ei se mikään uskon asia ole, että maito lisää limaneritystä lenssussa. Tosin jäätelö voisi tehdä hyvää karhealle kurkulle. No mehujää.Joka tapauksessa:parane pian!! M-L

  VastaaPoista
 7. Jösses sentään, vai olet sinä poloinen mennyt kaktuksia popsimaan;)Enkös ole sanonut, että ne ei sovi varsinkaan lomallelähtijöille alkupalaksi.Pitää vartoilla loman loppumista. Päivä ennen töihin lähtöä on hyvä jyystää muutama anopinjakkara syämmen kyllyydestä. Näin loma vaan jatkuuuuu....:D

  Jihuu toisiksvikaa päivää mennään täälläkin töitä pakerrellen.Vielä huominen ja SIT♥.

  Hyvä kun poika pääsi yökylään kaverin luo.On sit kivempi taas tulla kotiin.
  Mukavia ja helpottavia lomapäiviä teille ihanat♥
  Kaisa

  VastaaPoista
 8. Jep, maito tekee flunssan kurjemmaksi, sama havainto.
  Nyt ei tee mieli kylmää eikä kuumaa, jätän jätskinkin suosiolla.
  Olen myös huono aikatauluttamaan näitä tauteja, mutta jospa toi jakkaratemppu auttaisi...

  Kiitos kivoista viesteistä, suu hymyssä toipuu nopeammin :D)

  VastaaPoista
 9. Nyt liityimme uudelleen lukijoiksi. Mikä lie bloggeria vaivaa, kun kaikenlaista sotkua vähän väliä. No, ei sillä valiä, kiva kun kerroit, ei oltu itse poistuttu lukijoista.

  VastaaPoista
 10. Voi ei, oletko jo toipunut?? Inhottavaa olla lomalla kipeänä. Kuulun samaan sakkiin joka aina kouluikäisenä oli kipeänä heti kun loma alkoi...erityisesti joululoma. Yhdenkin Jouluaaton muistan kun koko perhe oli angiinassa...paketit avattiin sitten joskus. Kyllä oli tympeää.

  Paranemisia <3

  VastaaPoista
 11. Kyllä alan jo tointua. Heikko tunne vielä lenkeillä, mutta onkin käyty vähän lyhyemmin ja useammin. Arttu on hyvin mukautunut tähän - kunhan välillä saa riehua sydämensä kyllyydestä ;)

  Jouluaattonne ei ollut häävi... taisi olla rankka syksy kaikilla ennen joulua.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)