tiistai 5. heinäkuuta 2011

Väsyttää...


Ensimmäinen lomapäivä ei mennyt ihan mallikkaasti. Kesällä kuuluu ulkoilla ja huitoa pihalla aamusta iltaan. Meillä nukuttiin pitkään, vetkuteltiin kauan, syötiin myöhäinen aamiainen. Iltapäivällä emäntä nukahti sohvalle, ja koira oli saman tien polvitaipeessa, kolme tuntia katosi tajuttomuuteen :)

No, tilannetta tasoittaa taas huominen puolikas työpäivä, ehkä sen jälkeen voidaan alkaa häätää tosissaan työväsymystä pois. Loppuloma voisi olla jopa virkeämpi.

PS: iltalenkillä paikattiin päivän liikkumattomuus. Mukavasti meni emännältä Artun vieressä tassuttelu tällä kertaa :)

10 kommenttia:

 1. Mitäs lomaa tuollainen osalomailu oikein on? Töistä tarvitsee olla pois vähän pitempään kuin päivä!!

  Ossi vetelee kanssa sikeitä jo kun otti vieraat niin "koville". Varovaisesti treffattiin miehen siskon koiria, jotka Ruotsista käymässä eivätkä ne ihan toistensa kurkussa olleet (2 urosta) mutta ei ne myöskään ylimpiä ystävyksiä olleet. No toimeen tulivat joka tapauksessa kun vähäsen toisiaan nuuskuttelivat. No sitten Waltteri ja Wilbur menivät autoon torkuille. Sisällä olisi voinut olla liian iso sählinki. Ilta oli kuitenkin sen verran viileä että kun oli ikkunat auki niin eivät pakahtuneet autoonkaan. Nämä koiraherrat ovat petit basset griffon vendeitä. Toinen niistä on ihan metsästyskäytössä Ruotsin maalla. Nauttikaahan LOMAsta!! Terveisin M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tässä aloin miettimään että millainen loma on tuollainen jossa työpaikalla käydään kesken kaiken? Tuossahan jo työnteko hankaloittaa LÖHÖILYÄ! :)

  VastaaPoista
 3. Nukkuminen on ihan parasta. Siinä aivot lepäävät, virkistyvät ja keräävät uusia ajatuksia. Oikein mukavia unihetkiä ja retkiä teille kaikille! Lomailkaa leväten.

  VastaaPoista
 4. Täytyy laittaa sulle ihan linkki, kun ovat nämä koirat kun kaksoset, Arttu ja Junna
  http://arjaa.kuvat.fi/kuvat/Junna/

  VastaaPoista
 5. Lomalla ollaan lomalla, eikä edes mietitä työasioita. Toisaalta mikäpä mä olen sanomaan kun stressaan jo kouluun menoa joka tapahtuu ihan liian pian, ens viikolla.. Saapi nähdä miten meidän pikkuneiti osaa olla Milon kanssa kaksin kotona..

  Mutta hyvää lomaa sinne. Toivotaan et säät on kivat ja saa ulkoilla :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva Artusta! Lomailkaahan siellä oikein kunnolla, täältä kateelliset huutelee ;D Opiskelija, kun ei kesälomia tunne :P

  VastaaPoista
 7. M-L: Hienoa Ossi, olet päästänyt kaksi vierasta valtakuntaasi, se on vieraanvaraisuutta :)

  Marika: Löhöilimme juuri äsken taas reilut kaksi tuntia :)

  Myrsky: Et toivottais enää kovasti enempää tota unta... ;)

  Illusiah: Niinpä! Hiukan järeämpirakenteinen pää on Artulla, mutta tuohon väriin en törmää kovin usein. Ihana koira sullakin :)

  Veera: Aikaista opiskelua sulla jo heinäkuussa, toden totta! Kiva, kun Milolla ja pikkuisella on seuraa toisistaan. Nauti tämän viikon kesäpäivistä ihan täysillä.

  Sunan: Siellä toinen ahkera opiskelija! Muistan vielä tuonkin ajan, ja silti nurisen muutaman päivän sekoilusta nyt loman alussa ;/ Voimia sullekin ja kivoja kesäviikonloppuja ja -iltoja!

  Kaikille: Asiakkaat eivät aina tunne sanaa loma, joten lähdepä sitä heille sitten opettamaan tässä helteessä...

  VastaaPoista
 8. Jaa, että väsyttää - niin täälläkin;)
  Vieläkö minun pitäis keltainen huivikin hankkia, että olis täydellistä pukeutumista;D
  Ai Arttukin tykkää polvitaipeista, se on kiva paikka ellei ihan täydellinen! Minulla meinaa olla välillä hiki, kun Tiitu tunkee peiton alle polvitaipeeseen, nyt varsinkin kun isäntä ei ole kotona. Toissa yönä Tiitu putos lattialle, kun jäi reunanpuolelle nukkumaan.
  Rentouttavaa lomailua;)

  VastaaPoista
 9. Sirpa: Fuksianpunainenkin käy, jos keltainen ei ole lemppari :)
  Tiitu-parka, mene kainaloon ensi yöksi. Hiki tulee, mutta ei muksahtele lattialle...
  Artun toinen lempipaikka on kyljellään nukkuvan mahaa vasten kerällä. Siis vaan päikkäreillä. Yöt kuorsataan omassa punkassa tai sohvalla.
  Kesäterkkuja sinne.

  VastaaPoista
 10. Ihanaa lomaa teille, me alotellaan ensiviikolla omaamme! (tosin emäntä nukkui tänä aamuna ensimmäistä kertaa elämässään pommiin, joten kai se on loma jo paikallaan.)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)