lauantai 5. marraskuuta 2011

Kyläilijät

Kyläreissu tänään oli varsin erikoinen. Nelijalkaiset vilistivät lattialistojen, tikkaiden, liisteriämpärien ja ihmisten seassa. Emäntä tarttui lähimpään tapetin kulmaan ja kiskoi sen alas seinältä pala kerrallaan. Pihapiiriin tutustuminen päättyi nelijalkaiten osalta ties minne, emäntä luovutti kutsumisen ja palasi sisään odottamaan. Tassuväki palasi yksi kerrallaan retkiltään, ilmeisesti onnistuneilta. Teehetki maistui ruhtinaalliselta alas kiskotun väliseinän jäännösten päällä istuen.

Kotiin palattua on otettu päikkärit pitkällä kaavalla ;) Telmuaminen alkoi sillä sekunnilla, kun otin läppärin raportoidakseni, että olemme hengissä, vaikka emme jaksa ja ehdi nykyään paljon kirjoitella. Puolustan sohvalla omaa kolmannestani, vaikka kaksi liiankin virkistynyttä apinaa yrittää vallankaappausta.

Rauhallista pyhäinpäivän iltaa ja viikonloppua.


PS: Hurjan kylmiä nuo vanhemmat talot, kun tapettiakin on pitänyt laittaa liki kymmenen kerrosta... ;D)))

5 kommenttia:

 1. Heh, ei riitä että viedään tuhkatkin pesästä, nykyään viedään näköjään tapetitkin seinistä ja seinät alas. Pitänee olla varuillaan, kun vieraita tulee. ;D)))

  VastaaPoista
 2. Jep, meitä ei ainakaan kannata kutsua iltateelle ;D)))

  VastaaPoista
 3. Kuulosti tavattoman herttaiselta tuo mainintasi sohvan oman kolmanneksen puolustamisesta. Tuollainen kelpaisi minullekin, alkaa kasvaa jo kovaksi tämä toisen koiran kuume :)

  VastaaPoista
 4. Siinä voisi siis kadota tapetit seinältä:) No meillä on kyllä vielä ihan hyvässä kunnossa tapiseeraukset.Hyvä, että koirulit eivät karanneet.Näinkin voi käydä. Nimimerkki kokemusta on:) Terveisiä teille M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Sunan: Voisin suositella kuumeen ottamista todesta, mutta en uskalla sanoa sitä kenellekään ääneen, sen verran kova homma on ollut toisesta koirasta alkuun, vaikka onkin aikuinen. Ja paras sohvanvaltausniksi on sitten aikanaan heittäytyä selälleen, jolloin pienempi tulee rintakehän päälle unille ja isompi lämmittää varpaita :)

  M-L: En usko, että nämä kaverukset haluavat karata, mutta yllätyksenä tuli noinkin pitkä seikkailu. Onneksi eivät kohdanneet muita koiria tai pyöräilijöitä retkellään! Huh-huh.
  Lähetä vaan kutsu sitten, kun tapetit alkaa kyllästyttää, täältä saapuu partio auttamaan ;))

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)