torstai 19. tammikuuta 2012

Artun loma 1.Kävin lomalla erilaisissa paikoissa, matkustin paljon autossa, päivystin autossa, kun ihmiset kävi kaupassa, nukuin sohvalla, matolla, sängyssä, tuolissa, sylissä... Huomatkaa muuten näissä matkakuvissa, kuinka hyvin sisustus sointuu mun kuosiin.

Hauskinta oli olla huomion kohteena. Kotona kiitinkäinen tahtoo omia emännän, tai tunkee ainakin väliin juuri, kun olen saamassa päivän rapsutusannosta, joka on muuten pienentynyt viime aikoina. Emäntä puhuu jostakin tottelevaisuuden tarpeesta, ja ettei koiralle (mulle?) voi höpöttää eikä sitä saa huomioida ihan joka sekunti... Miksei? Kertokaa joku, mistä noi uudet hömpötykset tulee, eihän tässä uskalla lähteä rentoutumaan, kun emäntä sekoilee heti.

Tässä lomakuvassa lepään rullalla. Toi sohva oli Mun päivälepopaikka.

2 kommenttia:

 1. Heh, heti huomasin kuvasta, että nyt on sohva miestä myöden! :) Ihanaa kyllä tuollainen, että voi reissata ja käväistä lomalla ja kumpainenkin koira saa omaa aikaansa + huomiota eri tavalla kuin mitä yhdessä ehkä saisivat :)

  Aina huvittaa tuo pitkäselkäisten kieppiasento....millä matematiikalla ja fysiikalla se voi olla hyvä asento? ;) Mutta ilmeisesti se on, kun siinä viihdytään niin itsepintaisen pitkään. Nukkuu Arttu öitään koskaan ihan pitkänään vai tykkääkö yleensä olla kiepillä? Meillä Alphonse on sellainen joka tykkää venyttää itsensä ihan pitkäksi, mutta Aslan nukkuu yleensä joko kiepillä tai kyljellään. Ja tietenkin mahdollisimman lähellä isompaa (jolle tulee aina jossakin vaiheessa ahdistus ja liian kuuma ;).

  VastaaPoista
 2. Jep, mutta meille ei tuommoista sinappisohvaa tuoda, se on varma :)
  Ainakin Bassen kanssa vietetty aika tuli parhaaseen aikaan. Artun kanssahan ollaan eletty kaksin jo riittävänkin kauan, mutta pienempi kaipasi ja sai nyt sellaista vieriturvaa Artun poissa ollessa, että suhteemme parani ehkä 150%.

  Molemmat vetäytyy pitkulaisiksi ja selälleen, kun uni syvenee. Vankkuripetissä ei oikein mahdu oikomaan, mutta sitten täräytetään peppu ja takajalat ulos, ja vankkurin edessä nukkuvaa kaveria naamaan ;)

  Vierekkäin nukkujia noista ei tullut. Varsinkin Basse lähtee muualla, jos Arttu tunkee samalle petille. Eikä sekään halua viereen nukkumaan, mutta joskus kylläkin näyttää pienemmälle, että tämäkin on Minun petini...

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)