torstai 19. tammikuuta 2012

Basse reissussa, osa kolme

Reissussa mulla oli moottori mukana. Se surisi mun kurkussa melkein koko ajan ainaki aluks. Joskus aamulla mamma hermostui ja otti mut viereensä nukkuun, kun käynnistin moottorin heti aikaisin, kun käytävästä alko kuulua ääniä. Mä tein vaan työni kunnolla, vahdin ja varotin. Mutta mamma luulee olevansa vahvempi... onkse niin, en tiä.

Pari kertaa kyäkkäsin, ja mamman mielestä se johtu mun jatkuvasta pörinästä. Se otti kyl kurkkuun aika paljon, mut en voinu jättää vahtihommia kesken. Postinjakajalle avasin ääntä ihan kunnolla, kun tuli kolmelta yöllä heittämään jotain lehtikasoja mein postiluukusta! Sit mammaki avas sen ääntä. Me ollaan kyl hyvä pari, matkallaki :)

Päivälläki pörisin vähän, mut sit mamma keksi viedä mut aina käytävään juoksemaan, ja unohdin pöristä. Mamma on joskus ihan viisas <3

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20.1.12

    hyvä basse, mä oon täällä kotona samoissa hommissa, vartioimassa. meille ei tule yöllä paperia siitä oven kautta kun mamma haluaa nukkua ja toisin kuin sun mamma se ei haluu avata ääntä silloin :) . hassua muuten että sieltä oven kautta toimitetaan pissapaperia yöllä...

    VastaaPoista
  2. Kaunis Nelli: Sulla on kiva mamma, mun mielestä äänen avaus on ihan turhaa. Niin kyllä ne pissapaperitki, onneks niitä ei tuu kotona. Pissatakaan ei kotona saa, paitsi takapihan puun juurelle :)

    VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)