perjantai 20. tammikuuta 2012

Artun loma 2.


Söin matkalla emännän mukaan laittamia NEU-ruokia, mutta pistelin kyllä sujuvasti kinkkua, makkaraa ja muutakin herkkua :) Enkä selitellyt kummemmin, kun emäntä ihmetteli, miksi pakasteruokia tuli niin paljon takas kotiin...

Tässä kuvassa mä pyydän mun lomaväeltäni vähän lisää herkkuja. Mun katse tehos joka kerta, toisin kuin kotona...

4 kommenttia:

 1. Testi: Olen täällä nyt Cromen kautta ja täällä näyttäs toimivan tämä kommentointi niin kuin ennenkin. Ja Arttu sopii taas loistavasti peiton väriin, kyllä on hoitajilla hyvä värisilmä!

  VastaaPoista
 2. Saahan sitä nyt lomalla vähän herkutella. Se on vähän niinkuin lapsenlapset isovanhempien luona.Siellä ei äitien ja isien kasvatussäännöt paljoa paina ja ehkä näin kuuluu ollakin:)M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Please Mai.Ota pois toi sanavahvistus kun sulla on kerran kommenttien hyväksyntä päällä. Arvaa kirjoittelenko useasti väärin noita sanoja? Saat arvata ihan kaksi kertaa:( M-L Ja tämä sama koskee myös annamaria ja Mariaa pliiis sanavahvistus pois.. Tämmöinen huononäköinen kärsii niiiiiin niistä ettei tosikaan.

  VastaaPoista
 4. Sohvi: Hienoa :)
  Juu, Artulle ostettiin oranssi vesikuppikin kyläreissua varten :) Se oli oikeasti hieno, keraaminen, löytyi kirppikseltä.

  M-L: Näin on, ja silti lomalta palaa entistä kuuliaisempi koira kotiin!
  Kun en osaa ottaa sitä vahvistusta pois...

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)