perjantai 17. elokuuta 2012

Viileä kesä -koru

Tässä korussa on pienen hopeanvärisen kierrelukon vieressä omin käsin tehdyn merkki, pieni käsi, jossa lukee Hand Made. Korussa on neliskulmaisia, sinisiä lasihelmiä joissa on hopeisia kuvioita, muutama siemenhelmi, metallisia reikäkuvioisia (filigraani?) helmiä, halpispussista hopeanvärisiä rosoisia, kulmikkaita putkihelmiä ja vielä muutama kulmikas turkoosi lasihelmi särmää antamassa.

Kyllästyin numeroimaan koruja... ehkä kyllästyn näihin nimiinkin, jos ei mielikuvitus ala laukata ;)




10 kommenttia:

  1. Tää on kiva,hyvät väriyhdistelmät. Olet tainnut käydä putsaamassa helmikaupan :D Tuo hand made on kiva lisä, en ole noita nähnykkään aiemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavan monta kauppaa on putsattu kaikenmoisiin askarteluihin :)
      Sinäkin tykkäät siis sinisestä :)

      Poista
  2. Sulla on hyvä värisilmä ja muodontaju. Hiano!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun silmä tarttuu kaikkeen siniseen :)
      Kiitti!

      Poista
  3. Tässä on ehdottomasti upeimmat värit yhdessä :) Ja tuo käsi, luulin ensin, että se on Hamsa Hand, jonka sanotaan suojelevan pahalta, näytti pikaisesti katsottuna samanlaiselta :)

    Mutta, on kyllä upea, hopea sopii täydellisesti noiden värillisten kanssa yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hopea (tai valkokulta) on minun värini, kulta ei niinkään. Ja huomasin, että postaukseni otsikko on sama kuin värianalyysini tulos, "viileä kesä". En kyllä ajatellut asiaa otsikkoa kirjoittaessani :)

      Poista
  4. Tää on NIIIN hieno! Siis AIVAN upea!! Komppaan Nettimarttaa täysillä! <3

    Ootko muuten viime aikoina käynyt Tiimarin helmiosastolla? Sinne on tän kesän aikana tullu ihmeen hyvä valikoima lasihelmiä ja vieläpä ihan kohtuulliseen hintaan. Tosin, kyllä netistä tilaamalla silti saa paljon halvemmalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iik, kauheesti kehuja, kiitti kovasti, vaikka melkein nolottaa.

      Tiimarissa on kivoja helmiä, mutta meillä kauppa ei ole suuri, joten valikoimakaan ei ole valtava. Nettikaupoista puheen ollen, Slöjd Detaljer on yksi, jonka kuvasto kannattaa tilata, jos harrastaa muutakin kuin korujen tekemistä. Siellä on vaikka mitä! Tosin helmien valikoima ei ole niin suuri kuin helmikaupoissa, mutta siellä on muitakin helmitarvikkeita ja esim. sellainen helmialusta, jossa voi suunnitella korun ennen pujottamista, se oli alle 10 euroa.

      Poista
  5. Oon samaa mieltä Nettimartan kanssa, sulla todella on hyvä värisilmä ja muodontaju. Todella kaunis koru.

    Kierrelukosta oon huomannut sen verran että on tosi hankala käyttää. Mulla on niitä vielä joitakin, mutta käytän niitä ainoastaan pitkissä, kaulanyli menevissä koruissa, niin ettei sitä tarvi ollenkaan avata ja sulkea. Lyhyemmissä versioissa käytän itsetekemääni ongenkoukkulukkoa, mutta tilauksessani pitäisi tulla alkuviikolla niitä T-lukkoja. Kiva toi handmade-käsi, pitäisköhän munkin hommata niitä. Muistakko mistä ne oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tosi kiva kuulla, että on onnistunu tuottamaan silmäniloa muillekin.

      Kierrelukkojen silmukoista tulee vaijerikin helposti pois, jos ei sitä silmukkaa paina lähes littanaan. T-lukkoja on tosi kauniita, kukkia, sydämiä, vaikka mitä.

      Jos veikkaan, että noita käsiä oli Kirjohelmellä, en ole kyllä yhtään varma. Tai sitten Helmihatussa. Eh, muistamattomuuteni ei ole vitsi, mutta melkein se naurattaa joskus.

      Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)