perjantai 8. helmikuuta 2013

Teekannu odotti taas ostajaa

Niin monta kertaa ehdin käydä ihailemassa tätä kannua kirppiksellä, että se olikin lopulta myynnissä puoleen hintaan :) Kannatti odottaa, tällä kertaa ainakin.Pohjassa on valmistajan leimat. Englantilaiseen serviisiin olisi ihan täydellistä saada kupitkin. Kannun kyljessä on ratsastajia ja koiria, valmistusmaan tyyliin.Kermakko ja sokerikko ilman kantta lähtivät myös mukaan. Pari euroa kumpikin.


Olen näistä aika onnellinen, vaikka en käytä kovin paljon vihreää kattauksessa. Mutta lahjaksi saamani vihreän sävyiset servetit voisivat sopia teehetkeen, enää puuttuu ne kupit. Siihen asti kannu on muuten vaan "unohtunut" lipaston päälle koristeeksi.

Samalla ostosreissulla löysin tällaisen "helmihässäkän", josta saa keväänvihreää materiaalia moneen askarteluun. Hintaa hässäkällä oli yksi euro :)


14 kommenttia:

 1. Kävin pari päivää sitten katsomassa yhtä kirpparia - lähinnä siksi että kannattaako sinne viedä vaatteita myyntiin. Ihan kamalaa roinaa myynnissä... ei ymmärrä.

  Olet taas tehnyt löydön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset kirppikset tekee mieli kiertää kaukaa, joissa on täyttä romua ja ummehtunut haju...
   Toivottavasti löydät kivamman paikan myyntiä varten :)

   Poista
 2. Nätti kannu, tuollaista olisin voinut itsekin haluta. Sinulla oli tuuria, minä kun jään jahkailemaan jonkun ostoksen kanssa, niin sitä ei enää ole, kun vihdoin olen päättänyt ostaa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä ostan heti, kun löydän "aarteen" mutta tuossa oli sen verran hintaa (koriste-esineeksi), että päätin, etten edes osta, ellei putoa 10 euroon. Hinta putosi vieläkin enemmän :)

   Poista
 3. Aivan ihanat. Minä vihreän ystävänä tietysti plussaan vielä vihreästä:) Toivotaan, että löytyy vielä teekuppejakin. Tuo voi olla yleinen sarja, tai sitten ei. Ei koskaan tiedä:( Kauniit ovat joka tapauksessa, M-L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää olevan aika yleinen. Yritän etsiä vielä kuvaa kupeista, sitten sen tietää, miellyttävätkö. Muuten minulle riittää kannukin oikein hyvin :) Valkoisilla kupeilla tuosta saa ihan hyvän kattauksen.

   Poista
 4. Kaunis setti, nätin mallinen. Harmi ettei sokerikossa ollut kantta, mutta toisaalta, eihän sillä kattauksessa toisaalta ole väliä. Kaikki eivät tohdi kantta nostaa sokeria ottaakseen.
  Mutta huh, että maltoit odottaa, joku olis voinut viedä sen sillä aikaa "käsistä". Teilläpäin taitaa olla hyvä kirppis, tuolla Porissa tuntuu monasti olevan vaan pelkkää roinaa. Vai yrittääkö sitä tietoisesti välttää, kun pirtti on muutenkin kaikenmaailman kamaa täynnä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, ettei "tasokkaita" kirppiksiä ole enemmän :) Ja antiikkiliikkeisiin ei ole mitään asiaa, aarteet saa olla kauniita, mutta ehdottomasti halpoja.

   Poista
 5. Voi miten ihanat astiat ja kun ovat vielä vihreät;)
  Mukavaa viikonloppua:) Muiskut pojille....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VIhreät ;)) Miksi ihmeessä minulta meni vihreä kausi ohi.
   Leppoisaa ja iloista viikonloppua sinulle ja Tiitulle.

   Poista
 6. Vihreää, kaunista!

  j.k.Hei, muistathan paperi-haasteen Korukoplassa, huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi... nyt en ehdi toteuttaa aikomaani paperi-haastetta, joka on kyllä ihan valmiina ideana päässä. Kiitos silti muistutuksesta, kiva kun kävit blogissa :)

   Poista
 7. Kauniit ostokset! Minäkin etsin juuri uutta teekannua entisen rikkimenneen tilalle, mutta en ole vielä löytänyt. Löysin tänään tämmöisen verkkokaupan, missä sain menemään tovin jos toisenkin http://www.wanhatkupit.fi/ mutta tuolla taidetaan myydä lähinnä vain Arabiaa. Pitääpä minunkin jatkaa vaan kirpparien pengontaa, jos tulisi kiva kannu vastaan. t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitäisi varmaan laittaa teekannupuoti pystyyn :) Mutta en raaski luopua niistä, osa on itse koristeltu decoupage-villitykseni aikaan.
   Uskallankohan mennä tuonne verkkokauppaan katsomaan...

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)