keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Päivän pirtelö


banaani
aprikoosi
mansikoita
tyrninektaria
paraguayo (hedelmä on kuin latistettu persikka ;)
verigreippiä
appelsiini-mangomehua
maitorahkaa

Tämä yhdistelmä ei ole väristään huolimatta
turhan makea.

10 kommenttia:

 1. Varmaan herkullista, mutta minulle liikaa aineita. Ylenesä pöydältä löytyy banaaneja, pakkasesta mansikoita ja vadelmia sekä jääkaapista löytyy appelsiini Tropicanaa ja rasvatonta maitoa. Rahkaakin löytyy jääkaapista vain satunnaisesti:)

  Tästä syystä minun smoothiet ovat yleensä pakastemansikkaa ja rasvatonta maitoa:) Eikä sekään yhdistelmä ole liian makea, kun mansikoissa ei ole sokeria. AB:lle rapsutuksia ja terveisiä, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan jokapäiväistä herkkua täälläkään :) Piti nyt pirtelökärpäsen puremana kokeilla hiukan kaikkea, mitä kaupasta löytyi. Vitamiineja tuosta luulisi löytyvän. Lienee väsymykseen sittenkin joku muu syy, kun kaikista viime aikojen hedelmäannoksistani huolimatta tänään olin vähällä torkahtaa metron liukuportaissa... metrossa torkuin sitten jo ihan oikeasti.

   Poista
 2. Herkulta näyttää ja varmaan maistuukin:) Minä en jostain syystä ole ollenkaan innostunut tekemään pirtelöitä, laiskuutta varmaan!
  Voi sinua torkahtelijaa:( Olisko hemppa liian matala, jos noin väsyttää?
  Mitenkäs siellä on helteistä selvitty? Täällä oli tänään tosi tukalaa ja hikistä, vähän ukkosti ja satoi , mutta eipä tuo paljon auttanut:(
  Jaksamista Sinulle ja pojille muiskut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirtelö on kyllä niin nopea tehdä, että nyt alat herkutella sinäkin :) Uudet mansikat, rahkapurkki ja banaani kippoon, suraus sauvasekoittimella ja se on siinä.

   Täällä kävi tänään mukava, vilvoittava tuuli. Hetken satoikin, mutta ukkosta en ole kuullut.

   Pojat on vihdoinkin unten mailla. Muiskut Tiitullekin, jonka kuvia ihailin tänään blogissasi ennen kuin aloitin "iltavuoron" koneella.

   Oikein arvattu, hb on matala.

   Poista
 3. Hyvä, että olet ottanut tyrnin käyttöön. Ja hyvät ainekset muutenkin. Näyttää herkulliselta!
  Joko voimat ovat alkaneet palautua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on merkkejä elpymisestä ;) Töitä on ollut niin pitkiä päiviä, että koiruudet lähtivät taas parin päivän hoitolakeikalle. Ilmeisesti pieni breikki niiden huolehtimisesta myös palauttaa voimia. Arttu on aika vaativalla päällä nykyään. Ulos mennään kellon mukaan, oli hätä tai ei ;/

   Poista
 4. Jos kaipaat rautavalmistetta, niin Obsidan on hyvää, vatsallekin. Kroonisena aneemikkona kaikki on kokeiltu, vaan ei ole vielä tullut vastaan Obsidanin voittanutta :)

  Smoothie näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä! :) Pitäisi itsekin varmasti kokeilla...jos en olisi näin jumissa tuohon omaan rahka-mehu-marjat-juttuuni ;) Mutta, kyllähän tuo nyt niin terveyspommilta vaikuttaa, että pakkohan se makukin on testata :)

  Lepää viikonloppuna, mikäli suinkin pystyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten toi Obsidan kuullostaa tutulta... odotan hetkonen... jep, lääkekaapista löytyy purkki, jonka olen joskus jättänyt kesken, mutta en muista enää mikä ongelma sen kanssa oli. Kokeilenpa uudelleen, jos se on ollut joku ohimenevä bulma ;)

   Jokainen smoothie on erilainen :) Joskun kaapissa on paljon marjoja, joskus appelsiinin puolikas tahtoo mukaan piristävään annokseen. Mutta sain tuohon kyllä vaikutteita sulta: mehu on sama, ja rahkaakin muistin ostaa :)

   En levännyt, mutta siitä ei ollut nyt haittaa kuin jaloille. Helle käy niiden kimppuun joka kesä, ja nyt kovemmin, kun viileätä ei ole edes kotona, kuten ennen.

   Poista
 5. Toivottavasti sun voimat pian palautuu näiden pirtelöiden myötä. Tallensin noi pirtelöohjeet ja odottelen paljon lisää ohjeita ;)

  Pojille vinkiks, että antakaahan emännän levätä ja kuntoutua rauhassa, että tuo palautuu ruotuun. Sitten jaksaa taas melskata teidän kanssa, jookos kookos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilenkin taas julkaisevani silloin tällöin "päivän pirtelön", mutta mitään säännöllisyyttä en voi luvata, se on huomattu ;)

   Pojat vastaa kuorossa: Joo-joo, mutta kun me halutaan leikkiä-lenkkeillä-syödä-melskata just nyt ja heti ja paljon!!

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)