torstai 4. heinäkuuta 2013

Hei, me leikitään :)


Emäntä toi meille tänään uusia leluja ja herkkuja!
Herkullisimmat tuoksut suljettiin pakastimeen, mutta 
tämä "oksa" oli hurjan kiva!


Kunnes emäntä erehtyi sen ensimmäisen kerran
heittämään lelua kauemmas, että kuvaaminen olisi
onnistunut paremmin......heitä, heitä heitä!!!


Heitä mullekin!Mitä?
Ei oikein kuulu,
et siis aio heitellä näitä leluja meille???


Tämä häkkyrä vinkuu kivasti, käy se leikki yksinkin...

PS: olemme tutkineet merta lähietäisyydeltä!
Basse on kahlannut monessa kohdassa rantaa,
Arttu on ollut kahlaamatta vähintään yhtä monessa tilanteessa ;)
Olemme kävelleen (Artun kauhuksi, Bassen iloksi)
pienen vesiputouksen takana, kun osuimme Uutelan kanava-altaalle.
Olemme moikanneet hillitysti vastaantulijoita.
Toivomme, että emäntä ottaa joskus kameran mukaan retkillemme.

18 kommenttia:

 1. Voi mitkä mäyriäistuijotukset. Noin osaa tuijottaa vain mäyriäiset! Hauskat lelut. Varsinkin, jos vinkuu. Mutta vinkustahan on yleensä kaivettava pilli poies:), siis mäyriäisen toimesta. Terveisii M-L (edelleen selkäsärkyinen) ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan. Ostin myös yhden lelun, johon annettiin ikuinen takuu! No, säilyy se ehjänä, kun koirat vaan tuijottaa emäntää.
   Tosta vinkuvasta ei pilliä kaivetakaan ihan helposti. Ehkä sitten, kun joku sakaroista hajoaa, mutta vielä ei ole leikkijät jaksaneet keskittyä järsimiseen.

   Voi sun selkää. Toivottavasti pian alkaa helpottaa.

   Terkut Ossi-Boylle <3

   Poista
 2. Riitu4.7.13

  Miten moikataan hillitysti vastaantulijoita??????????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei nosteta täyttä meteliä, kuten on ennen ollut tapana. Koiristahan tässä on puhe.

   Poista
 3. Hienot lelut teillä, kamut! Ja teillä on tosi hienot kävelymaisemat, me käytiin nääs kattomassa, missä tommonen kanava sijaitsee ja miltä se näyttää. Veden äärellä on aina kivaa kuikuilla ja tehdä uhkarohkeita temppuja!;)
  Muiskut teikäläisille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh, täh! Olitte meidän kanavalla vai :) Miksei me nähty Mirkkulia siellä? Ai niin, tänään emäntä oli väsy ja mentiin vaan tylsä kakkilenkura. Koska Mirkku tulee taas kanavan putoukselle? Arttukin vois rohkaistua vesisuihkun taakse, kun tyttö olis messissä :)

   Muiskuja Mirkulle, me mennään nyt iltapalalle!

   Poista
  2. Mä unohin vissiin mainita, etä me käytiin netissä kattomassa sitä kanavaa, siellä oli kuvia ja tekstejä. Ei me oikeesti oltu elävinä olentoina siellä. Mut jos sinne suunnalle satutaan, ilmotetaan kyllä teille ja sit tehään taatusti tärskyt!:)

   Poista
  3. Tätä me vähän pelättiinki ;/ Olis ollu liian hianoo, jos Mirkku olis asunu meidän kulmilla =)

   Poista
 4. Anonyymi4.7.13

  "Kunnes emäntä erehtyi..." Oujeee... meillä on yksi pallo, sellainen johon laitetaan herkkua sisälle ja tarkoitus lienee että koira sitä yksikseen pyörittelee ja herkut tippuu ulos. Ei meillä. Meillä emäntä heittää palloa, herkut lentää kaaressa ulos ja koira on tyytyväinen. Onneksi sentään noutaa pallon ettei emännän tarvitse sitä(kin) tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sinäkin olet mennyt lankaan ;) Tuohon oksanmalliseen leluun laitoin herkkuja sisälle, ja sitten se kiinnosti Arttua paremmin. Basse on laiska (tai kädetön...) tonkimaan ruokaa mistään palloista, mutta kupin ääressä se ISTUU ja mussuttaa, pikku laiskuri :)

   Pallon noutaminenhan on hieno juttu. Meillä se toimii niin, että pallo tuodaan metrin päähän ja siitä se sitten pitäis hakea. Silloin auttaa, kun esittää välinpitämätöntä, pallokin tuodaan jalkojen juureen.

   Poista
 5. Kyllä A&B on mainion näköinen kaksikko! Hienoja leluja olet pojille hankkinut. Kunpa meilläkin onnistuisi edes joskus tuo vieraiden hillitty tervehtiminen... Pimun kanssa kyllä joo mutta Typy...

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna meinas mennä taas Bassella överiks, mutta Arttu pelasti tilanteen tekemällä tuttavuutta uuden koiran kanssa ja Basse rauhoittui. Haasteellisia tilanteita, joissa on emännän hermot ja talutinta pitelevä käsi kovilla :)

   Poista
 6. Pienet terttee virikkeitä! Kivat lelut emäntä on teille keksinyt. Ja Archie olet kyllä the BEST!
  Halirapsutuksia ja terkkuja.
  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lelut on kivoja. Me rouskuteltais ajopuita mielellämme - you know - mutta emäntä ei antais meille keppejä, kun niistä muka tulee tikkuja, höh.
   AB-nuolaisut sulle nenänpäähän ja terkut emännältä!

   Poista
 7. Komiat on teitin lelut, niiden omistajien lisäksi tietty! Jos tuutte meilläpäin käymään, niin mää voin viiä teiät kans veen ääreen ja näyttää miten sukelletaan, se ku on meikäläisen spesiaaliharrastus. Vedessä on hauskaa, toivottavasti te pääsette kans uimisen makuun! Hyvää viikonloppua, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä dösällä me tullaan? Emäntä vahtii niin taukoamatta, mutta yritetään livahtaa :) Mä kahlailen, Arttu pelkää vettä. Ilosta viikonloppua!

   Terkuin, Basse

   Poista
 8. Anonyymi5.7.13

  Upeita leluja. Ai tuollainenkin lelu vinkuu? Täytyypä etsiä sellainen seuraavalla kerralla, kun Palvelijatar suuntaa Mustiin ja Mirriin. Olen siellä pari kertaa saanut ihan itse valita lelun rikottavakseni ; )
  Todella hienot kuvat teistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Párek :)
   Tuossa on aika siedettävä vinku. Basse kyllä hermostui aluksi heti, kun Arttu vingutti. Toinen vinkui, toinen haukkui, ole tässä sitten ihmisiks noiden kanssa.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)