perjantai 5. heinäkuuta 2013

Tuumailua


Olen parvekkeella tuumimassa...
mitähän oikein ajattelisin?


Nuuh, naapuri lounastaa parvekkeella!!Totta tosiaan... nuuh-nuuh...
tuoksuu tänne parvekkeen pohjoispäätyyn asti...


Saadaanko mekin tänne herkkuja?


Herkkujahan mä just olisinki ajatellu!


14 kommenttia:

 1. Just oikeenlaiset ajatukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatukset vois useemmin toteutua kans ;)

   Poista
 2. Anonyymi5.7.13

  Ai teitä onkin kolme... =) yks vaan vähän jäyhempi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noiden vilperttien joukkoon kaipaa kyllä hiukan hitaampaakin yksilöä ;)

   Poista
 3. Toivottavasti ei naapuri sentään grillannut partsilla. Vähän epistä, jos ei teille tarjoa herkkupaloja. Voisitte vähän muistuttaa naapuria:) Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä voi nuuskutella naapureiden keitoksia, kun kaikilla on varmaan ovet ja ikkunat auki :) Basse "muistuttelee" aika usein, mutta lähinnä tonne rappukäytävän suuntaan. Mun korvat ei edes erota, mutta Basse on tarkkana.

   Poista
 4. Hiukan oli kysyvä ilme Bassella. Näinkö oikein, että istuu matkalaukussa? Jos on näin, niin siinä tapauksessa Basse pohtii, että "koskahan me lähdetään (sinne oikeaan = entiseen) kotiin tästä kyläpaikasta". "Toivottavasti vasta sitten, kun naapurilta on herunut pari maistiaista".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Bassen oma kantokoppa. Sen saa avattua sivusta ja laitoin peiton pehmikkeeksi ja kopan parvekkeelle, jospa se alkais tuntua kodikkaalta reissua ajatellen. Heh, Basse on kyllä kotiutunut jo aika hyvin, ei odottele enää ovella "kotiin" lähtöä :) Mutta maistiaiset olis kyllä poikaa, oma emäntä tahtoo olla kitsas herkkujen kanssa.

   Poista
 5. Toi on kyllä ihan parasta tuumailua, hyvä kun sä, Basse, hoksasit noi Artun tuumat. Yhdessä ajatellen se voi toteutua vielä pikemmin ja paremmin! ;) Kuulkaa, mäkin yhdyn teidän tuumailuihinne, jos vaikka saatais parempia herkkuja kaikki yhdessä. Äippää...onks meil viäl häränpamppaa...?
  - Elli -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo helppoo, Arttu ajattelee ja mä oon samaa mieltä ;)
   Herkkuja ajatuksen voimalla - yritetään, mutta meidän emäntä on kova pala...

   Poista
 6. Kai te saitte niitä herkkuja, joko naapurilta tai edes emännältänne?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin mahatikkuja ja sitten niin herkullista uutta koiranruokaa, että syötiin pitkästä aikaa kupit tyhjiksi! Ai niin, ja saatiin maistaa emännän paistamaa kanaa, se vasta olikin namia. Ei yhtään edes huomattu, kun valkosipulikapselit sujahti sen sisällä alas... mutta ei ole paljoa punkkejakaan näkyny, yks ainut korjattiin lattialta talteen ja heitettiin vessasta alas - raaka emäntä meillä.

   (Uusi ruoka oli Natures Menua, josta on monta makua vielä jäljellä kaapissa :)

   Poista
 7. Kih hih, just tollein nokka pitkänä määkin olin siellä uima-allaspileissä, ko matte ja kaverinsa pistivät rilliruokaa poskeensa - pöydän alta näkys vaan mäyräkoiran musta kirsu, joka kovasti nuuski, mitä pöydän päältä löytyy :-) Teillä onki kivan kokonen parveke, siellä kelpaa kelliä ja pitää naapurustoa silmällä! Terkkuja teille, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parveke on justa kahden mäyräkoiran mitoille sopiva :) Kuvasta ei vissiin huomaa, mutta mihin Bassen peti loppuu, siitä Artun alkaa. Jotta emäntä pysyköön pirtissä ;)

   Sitä varten meillä on pitkät nokat, että haistetaan hyvin kaikki ihmisten metkut - eiku herkut =) Terkkuja sulle ja mattelle, me seurataan tiiviisti sun puuhia, kun oot meitä vanh... siis aikuisempi ;)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)