sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Pakko mainostaa

Nyt löytyi kynsitrimmeri, jota voi suositella paksukyntisille mäyräkoiraherroillekin! Laitteen merkki on Show Tech, ja siinä on mukana liuta hiekkapaperipäitä, mutta myös kaksi erikokoista hiomakiveä. Kynsitrimmeri toimii verkkovirralla, joten hyvästi ikuinen akkuparistojen lataaminen. Voimaa tuntuu myös olevan juurikin virtalähteen vuoksi enemmän kuin jo ajat sitten rikki menneessä Oster-merkkisessä paristokäyttöisessä hiomalaitteessa.

Uudessa laitteessa on lisäksi portaaton nopeudensäätö, eikä asteikkoa tarvi laittaa ääriasentoon mäyräkoirankaan kynsissä, kun valmista syntyy. Lisäksi vekotin on huomattavasti pienempi, ja siis helpompi pitää käsissä hankalammassakin tilanteessa kuin edeltäjänsä. Lopputulos on hiojasta kiinni, mutta kynnet saa nopeasti "muotoiltua" hyvin siistiksi, pyöreäpäisiksi.

Miinusta löytyi vain tehokkaan työn myötä kynsien katkusta, joka näytti yököttävän mäyräkoiraa...
Lisäksi laitteessa ei ole minkäänlaista suojaa, joten rimpuileva koira voi vahingoittaa itsensä, jos hiomapää osuu tassuun tai kuonoon. Mutta eipä vastaan hangoittelevalta muutenkaan pysty surisevalla koneella kynsiä tasoittelemaan.

Kuva Findogsin sivuilta:


8 kommenttia:

 1. Voi ihanuus sentään. On varmaan hyvä peli kun muistaa mikä show se lekkuuoperaatio aina oli. "Rouslain" ei pannut pahakseen koko touhua mutta arvaas kun oli velipojan vuoro asettua pukille. Siinä juostiin tovi olkkarin ja kyökin väliä, välillä livahdettiin pihamaalle ja kuovittiin kynnet multaisiksi jo pelkästä inhosta. Kun sitten vihoviimein saatiin poika asettumaan niin ilme oli kuin tuomiolla. Minä tällainen pieni reppana, älä tee mulle mitään pahaa. Just ssamanlainen ilme kun Bassella on tuossa sivupalkkikuvassa -> Että osaa poika olla Kustin näköinen.
  Terkkusia sinne kaikille 2-ja4-jalkaisille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hurja, teilläkin on ollut sitten kovat ottelut kynsien kanssa. Olis kiva tietää, miltä se kynsien leikkaaminen koirasta tuntuu. Väitän, että koirilla on kynsihermon tuntoaistissa eroja, kuten ihmisillä hammaslääkärissä...
   Basse on molempien sukujensa edustaja :) Harva se viikko kysytään onko se silkki- tai muu terrieri, sitten taas siitä löytyy karkkarin ilmeitä ja tapoja ;)

   Terkut sinulle meiltä kaikilta <3

   Poista
 2. Onneksi meillä sujuu kynnenleikkuu ilman moisia härveleitä, menisi nimittäin emännältä pasmat sekaisin, jos pitäisi tuollaisia käyttää.
  T. Nimim. Tekniikan ihmelapsi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsien hiominen on helppoa kuin mikä :) Mirkulla taitaa olla vähän sirommat kynnet kuin Artulla, niitä kelpaa leikelläkin. Hiomakone auttaa siinä, etten itse jännitä niin paljon leikkaamista, kun Arttu lietsoo katseellaan maailmanlopun tunnelmia ja huitoo oikealla etutassulla kynsileikkuria vaarallisen läheltä...

   Nimim. stressaamisen supersankari...

   Poista
 3. Mitä ihmettä, onko tollaisia vempeleitä oikeasti olemassa? Aina ollaan naureskeltu, että olispa helppoa, jos ois tommonen kynsien hioja! Mutta näköjään niitä on. Täytyypä vinkata tästä parille tutulle :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä vaan :)
   Vinkkaa samalla, että sähkökäyttöinen on aivan ehdoton. Paitsi jos on kovin sirokyntinen koira.

   Poista
 4. Tuohan oliskin hyvä, mutta käytännössä ei ehkä onnistuisi meillä, siinä tulis liikaa huitomista (koirien taholta siis, ei ihmisen ;) Joskus olen mäyriltä kynsiivillalla viilaillut teräviä kulmia leikkauksen jälkeen pyöreämmiksi. Alphonse ei arvosta, Aslan ei ole moksiskaan, ajattelee varmasti, että nämä jutut menee taas siihen 'ihmisten omituisuuksia'-kansioon ;)

  AB:lle rapsutuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun koira seisoo, tartutaan takajalkaan, taivutetaan sitä nilkasta taaksepäin, ja koiran on mahdoton huitoa hiomisen aikana :) Etutassut on eri juttu, mutta onneksi Arttu on "hallittavissa" niidenkin kanssa.

   Nyt loppui ikuinen stressaaminen "leikkaanko liikaa vai liian vähän vai miksi toi koira säpsähtelee koko ajan filmaako se vaan..."

   Seuraava meidän perheen ihmisen omituisuus on Dodo-pallo. Ja agilityn peruskurssi. Niistä lisää myöhemmin :)

   AA:lle kuonon mitalta pusuja <3

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)