torstai 12. joulukuuta 2013

Häämöttää

Monen monta valvottua työyötä takana, liki neljä viikkoa yhtä soittoa päivätyön jälkeen tietokoneella istumista, jopa pikkutunneille asti. Kuin tappotahtisen jakson huipentumana kävimme viime yönä Artun kanssa "iltapissalla" klo 01.30. Aamulla varhain asunnossamme oli ihminen, joka luuli pyörtyvänsä, kun piti nousta ylös, ja hämmästynyt mäyräkoira: "ai, taas lenkille..."

Tällä hetkellä yritän vieroittaa itseäni tästä (työ)tietokoneesta, joten ei ole pelkoa kovin pitkästä postauksesta tällä kertaa ;) Arttu on ihanien naapureiden kanssa iltalenkillä. Huomenna, kun olen ehkä toipunut enemmän tästä rytmin sekoamisesta ja unen puutteesta, kierrän ainakin kahdet joulumyyjäiset. Sillä välin naapuri on luvannut käydä Artun kanssa ulkona. Juhlaa siis meille molemmille :)

En tiedä, kuka näitäkin kuulumisia jaksaa lukea, mutta ehkä keksimme viikonloppuna jotain repäisevää, ja saamme kaikkien aikojen lukijaennätyksen... toivoa sopii ;))

Olen pahoillani, kun en ehdi ja jaksa kommentoida, mutta vakuutan, että yön viimeisinä minuutteina ennen nukahtamista käyn usein lueskelemassa teidän blogejanne. Siinä pääsee mukavasti "normaaliin" elämään kiinni, kun muuten neljä seinää on ympärillä, ja ruokakaupassa käynti ainoa sosiaalinen hetki.

Viikonloppu häämöttää. Sitä kohti =D


12 kommenttia:

 1. Jaksamista sinulle! Kiva että Artulla on lenkittäjä lähellä:) Käyn minä täällä kurkkimassa kuulumisia.
  Muiskut Artulle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kurkit :) Lähilenkittäjästä pitää nyt ottaa ilo irti, koska keväällä sinne tulee oma pentu. Koirakuumeiset ovat hyviä naapureita ;)

   Poista
 2. Kyllä minä käyn Mai aina katsomassa mitä teille kuuluu. Autsch tuollainen rehkiminen kuules vie terveyden. joo, joo tiedän, että yksityisyrittäjän on tehtävä niitä etätöitäkin päivätyön ohella, mutta raja kaikella. Terkkuja Artulle ja sinulle, ja Basselle kanssa. Välitähän terkut sinne uuteen kotiin, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raja tuli taas tältä vuodelta vastaan, eli iltatyöt loppui hetkeksi :) Tiedän aika hyvin, mitä rehkiminen tekee, mutta vahingosta ei tahdo viisastua...
   Arttu terkuttaa sua ja Ossia, Basselle välitetään toki myös omat terveiset.

   Poista
 3. Onpa mukavaa, että Artulla on naapurista löytynyt lenkittäjä, helpottaa teijän molempien jaksamista.

  Joo, teehän työt ja sitten lepäät oikein kunnolla. Kyllä me tiedetään, että te ootte olemassa, vaikka ette jaksa jatkuvasti kirjotella ja kommentoida. Tykätään teistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ahkera lenkittäjäpariskunta löytyikin, että joudumme joskus vastaamaan myös kielteisesti, kun Arttu on jo ehtinyt käydä pitkällä lenkillä :)

   Teistä tykätään kans :)

   Poista
 4. Mahtavat nuo teidän naapurit! Toivottavasti jaksoit tänään mennä myyjäisiin ja sait vähän joulutunnelmaa kiireen keskelle.
  Mutta pidä sä huolta itsestäsi, ei tuollaisella tahdilla jaksa loputtomiin!
  Voimistavat muiskut Mirkulta ja lämpöinen halaus emännältä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään Arttu oli naapurissa ottanut päikkärit ja käynyt sen jälkeen heidän kanssa lenkillä :)

   Kahlasin myyjäisissä, mutta ihan liian väsyneenä ja nälkäisenä. Stockan Herkusta tulikin sitten tehtyä muutama heräteostos ;)

   Olet niin oikeassa, ja kokemusta on, vaikka en tästä enempää aio tilittää. Mirkun muiskut ja emännän voimahali auttavat paljon, niistä kiitos <3

   Poista
 5. Anonyymi14.12.13

  Kyllä täällä käydään vaikka minunkin kommentointini on vähentynyt. Ei kerrota kenellekään mutta kun google lopetti syötteenlukijan niin en ole enää voinut töissä lukea blogeja. Aiemmin aloitin töissä aamuni aina kahvikupillisella ja muutaman blogin lukemisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, työnantajana olen sitä mieltä että Google teki viisaasti ;) Mutta myös työntekijänä harmittaa, jos ei joskus kesken puuduttavan päivän pääse "välipalaksi" kurkkaamaan blogiin =D

   Poista
 6. Joo, meki luetaan blogia joka kerta, ku jotaki tulee :) Yritä jaksaa, mäki olen puurtanut yövuoroissa ja päivävuoroissa niin,että kello sekasi ja joulun valmistelu ihan alkutekijöissä. Onneks ens viikko on helpompi ja joulun saa olla rauhassa. Jaksuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistaudutaan valmistelemattomaan jouluun, jos aika ei muuhun riitä :)
   Yritä levätä ja ajastaa kellosi taas oikein. Näin pimeällä se sekoaa, vaikka tekisi mitä, kun aina väsyttää.

   Samoin sulle <3

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)