perjantai 24. tammikuuta 2014

Jotain vikaa?

Onko vika nyt koneessa vai Bloggerissa? Postaukset (21.1. ja 23.1.) ei näy (EDIT: eivät näkyneet) blogissa, mutta hallinnassa kyllä. Samoin blogilinkkilistalla ei näy uusimpia.

Outo juttu. Näinkö kaikki katoaa täältäkin! Enkä ole vielä noukkinut kuviakaan talteen...

6 kommenttia:

 1. Anonyymi24.1.14

  Kyllä mulle ainakin näkyy noi 21. ja 23. päivän postaukset...

  Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulivat näköjään takaisin, onneksi. Pelästyin, onko tämä lopun alkua ja koko blogi katoaa, kuten joillekin on käynyt.

   Poista
 2. Vika täytyy olla Bloggerissa, koskapa eilen katos poikien viimeisin kirjoitus ja tänään on tullut takaisin. Muutenkin ohjelma toimii tökkien ja hitaasti. Kommentit ei toimi oikein eli kun haluaa vastata, niin koko touhu hyppää ensin näytön yläreunaan ja pitää skrollata takaisin alas. Siis todella mukavaa!!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän se vika oli. Netissä mainittiinkin jotain sen palveluiden häiriöistä. Saman skrollausjutun huomasin myös!

   Heh, muiltakin on kadonnut postauksia, mutta minä nyt aloin heti kiekumaan asiasta ;) Pelko iski: ensin kuvat, sitten blogi...

   Poista
 3. Meillä oli eilen sama vika. Meinasin mennä paniikkiin, koska meijän edellisen blogin kanssahan kävi köpelösti. Vainoharhaisuus iskee heti: onko tää universumin vai yrityksen salaliitto...?;) Onneksi selvittiin säikähdyksellä.
  Mukavaa viikonloppua teille ja muiskaukset Mirkulta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan sen katastrofin, ja siksi säikyn aina, kun blogi temppuilee. Karmeeta, jos kadottaisi 5 vuoden tekstit ja kuvat. Ja blogikamut!

   Muisku Mirkulle uuteen viikkoon :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)