torstai 23. tammikuuta 2014

Uutta kohti!

Aloitin uuden blogin, niin trendikkäästä aiheesta ;)
En ole hamstraaja, sanan pahimmassa merkityksessä, se tulkoon nyt heti todettua! Mutta aika monella meistä on liikaa tavaraa kotona. Siitä ajatuksesta ja yhtenä yönä kuuntelemastani radio-ohjelmasta syntyi ajatus, joka johti uuden blogin aloittamiseen. Tervetuloa seuraamaan projektiani!

http://raivausprojekti.blogspot.fi/

PS: miten saan toiseen blogiin eri profiilikuvan?

8 kommenttia:

 1. Uutta blogia pukkaa siis? Kiva, kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän elämä ole mistään kotoisin, jos ei ole tuhat erilaista päivitettävää, muistettavaa, ylläpidettävää ;)

   Idea raivausprojektista tuntui kivalta, mutta ei se ollutkaan ihan uniikki. Netistä noita löytyy. Mutta mulla on ihqun oikeasti sellainen turhan tavaran uloskanto päällä, että siitä riittää juttuakin.

   Poista
 2. En minäkään ole osannut eri profiilikuvaa laittaa omiin blogeihini, ymmärsin, että jos on yksi bloggeritili, niin vain yksi ja sama kuva. En ole kuitenkaan varma asiasta.
  Jo kotoinen tavaranpaljous aiheuttaa stressiä, kirjoitin siitä aikonani Vilin blogissa ja raivasin kodistamme todella runsaasti tavaraa pois. Suosittelen muillekin.
  http://allergisenkoiranblogi.blogspot.de/2011/01/tavarakaaos.html
  Ja nyt menen katsomaan uutta blogia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi. Mutta ei voi mitään, samalla naamalla (tai oikeasti takaraivolla :) sitten vaan molemmissa blogeissa!

   Tervetuloa seuraamaan harvakseen tapahtuvaa raivaamista! Minäkin käyn muistin virkistämiseksi katsomassa sinun postauksesi, onhan siitä jo aikaakin.

   Poista
 3. Sulla on hienoja ajatuksia, jälleen kerran! Lisähuomautuksena vielä se, että radio-ohjelmista (varsinkin öisistä sellaisista) syntyy usein hyvoä oivalluksia. Radio on hieno väline!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi olla myös toteutuksia enemmän ;)
   Radion kuuntelussa voi luoda itse mielikuvan keskusteltavasta aiheesta. Tv:ssä valmis kuva on liian "helppo", ei jää mielikuvitukselle tilaa.

   Poista
 4. Hienoa! Minäkin taistelin sen profiilin kanssa. Jotenkin tuntui ettei blogger ymmärrä saman kirjoittajan haluavan kirjoittaa kahta täysin erillistä blogia. Loppujen lopuksi intonikin laantui ja olen päättänyt olla kysymättä tältä asiantuntijalta, siis mieheltäni, neuvoa. Siispä profiilikuvana on sama, kirjoitinpa herroista tai itsestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen nyt kai pitää tyytyä. Kun en viitsi enää luoda ihan uutta profiilia, vaan haluan päästä yhdellä kirjautumisella molempiin blogeihin. Huoh, kamalan vaikeaksi tehty toiset asiat.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)