sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Älyateria


Aamupalaa tässä nautin älypelistä. Olen saanut välillä taas nappuloitakin. Kana-peruna-sekoitus tuntuu sopivan hyvin iholle sekä vatsalle. Toisin sanoen kainalot on kunnossa ja tulostus asiallista.

Rupesin kiireesti pelaamaan tätä vanhaa älypeliä, kun se löytyi varastosta. Sieltä on kannettu tavaraa pois, mutta tämä peli on Minun. 

PS: varastossa oli kaksi muutakin peliä.
Naapurin Kalle-gööti saa kuulemma ne... onko reilua??

13 kommenttia:

 1. Párek13.4.14

  Hyvä kun kerroit, Arttu, että sellainenkin on mahdollista, että vanhoja leluja annetaan jollekin toiselle koiralle. Minähän alankin nyt vahtimaan omiani oikein huolella! Tuo sun älypeli näyttää hienolta. Paljon hienompi kuin minun töttöröpeli. Yritin sitä vähän tuunata parempaan malliin, mutta siitähän tuli tietty taas sanomista.
  Maukasta palmusunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki mahdollista! Ensin pakataan laatikoihin mun "ylimääräisiä" petejä ja tavaroita, löytäeläimille! Sit annetaan mun Pelit naapurille!! Ja vielä rapsutellaan ja pusutellaan sitä göötiä, kun kehtas tulla meille asti kiittämään Mun Peleistä. En ollut sitten ystävällinen koko vierailun aikana. Mitäs varasti mun tavarat ja melkein emännänkin.

   Iloista palmusunnuntaita sinnekin :)

   Poista
 2. Ompas komea älypeli! Sinne mahtuu sen verran herkkuja, että kylläiseksi tulee. Kuule, kyllä se on hyvä luoda hyviä suhteita lähinaapureihin, joten älä anna harmistukselle valtaa, vaan heiluta häntääsi, kun emäntäsi vie naapurinpojalle turhaksi tullutta tavaraa. Ne Kalle-göötille menevät pelit olisivat aivan liian helppoja tasoisellesi hepulle, eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, olihan ne pelit aika lapsellisia. Ei mitään haastetta, kunhan pyörittelin kuonolla ja napsin herkut suuhuni.

   En ole oikein lämmennyt naapurinpojalle. Se teki eka tapaamisella ratkaisevan virheen neulanterävillä hampaillaan. Aina kun se on pihalla, ja olen menossa lenkille, se kiljuu mun perääni. Jos tavataan rapussa, se kellahtelee selälleen ja kiljuu... nöyrää esittää, mutta kyllä mä tiedän noi pojanklopit. Hännänheilutus saa jäädä emännälle, sehän on muutenkin niin lääpällään siihen rääpäleeseen...

   Poista
 3. No ee oo reelua tuo,ee! Tietimätä ee sua toesten leluja antoo poekkeen, ee ies nuapurille vaekkoes miten söpö! Tuo pel on varmaannii mukavata vaehteluva tavallisseen eenehtimisseen.
  Mittee nappulata oot syönnä? Mullon Canagania tae jottae sinneppäen...
  Mukavata sunnuntaen jatkoo! Joko emäntäs on paremmassa kunnossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on miähen puhetta, Iivari. Ja mitä tulee söpöyteen, sisäinen kauneus on tärkeintä. Ei ole siis koiraa karvoihin katsomista!

   Syön Hau Hau:n kana-perunaa. Mutta toinen ateria päivässä on raakaruokaa. Emännän mielestä alan rapsutella nahkaani, jos syön pelkkää teollista ruokaa. Saan kerran viikossa jottain Virbacin ampulleja niskaani, sen pitäis vahvistaa yliherkkää kroppaa.

   Emäntä on kuntoontumassa, kiitos kysymästä. Vaihtelevaa siis, mutta jospa se nyt pysyis hetken kuosissa.

   Poista
 4. Wau, miten hieno aamiaistarjoilu! Mut kuule: ei tosiaankaan oo reilua, et sun leluja jaellaan naapuriin. Muita leluja voi jakaa, mut ei semmosia, joihin liittyy ruoka. Sano se emännälles!:)
  Ja hei, mahtavaa, et sulle on löytyny sopiva ruokavalio!
  Me muiskautetaan sua, mä ja Murmeli siis!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, yritän pitää puoleni, mutta emäntä ei aina erota, mikä on minun ja mikä sen omaisuutta.

   Raakaruoka on mahtavaa, mutta välillä tykkään syödä noita nappuloita. Sitten taas ne alkaa kyllästyttää. Pääasia, että joka päivä on sapuskaa, ja sen sanan mä kyllä tunnen: lähden viipottamaan pallo suussa ympäri huushollia :)

   Muiskista teillekin, MirMur <3
   PS: toi on salakieltä ja tarkottaa Mirkku&Murmeli ;)

   Poista
  2. Hei, hieno toi salakielinen nimi! Kiitos siitä, me otetaankin se heti käyttöön!:)

   Poista
 5. Onpa tuo melkoinen älypeli. Ossikin voisi innostua syömään. Se nyt on kyllä taas aloittanut ihan itse kesäksi kroppa kuntoon -projektin ja syö vain iltaisin. Jollakin nartulla on ihan varmaan juoksut tässä lähistöllä. Terveisii teille, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja metkuja on täälläkin ollut, mutta toistaiseksi olen saanut juonittua aamuateriankin kelpaamaan. Mun hermo ei nimittäin kestä katsella nartuista levotonta JA nälkäistä koiraa... koska seuraavaksi alkaa sitten taas tyhjän mahan oksut ja ulvominen yksin jäädessä, kun on ikävä ja nälkä ja ties mikä.

   Jos Ossi tykkää yhtään etsiä nameja, tuommonen peli vois auttaa ja ruoka menis huomaamatta alas ajallaan. Tietty saman asian ajaa joku muukin esim. pahvirasia, mistä koira saa tonkia nappuloita. Terkkuja sinne, Ossille parempaa ruokahalua -tsemppaukset Artulta ;)

   Poista
 6. Nuo älypelit on mainio juttu, Typylläkin on muutama sellainen. Ja joka Pimu suostui syömään nappuloita, kun ne laittoi pelin sisälle. Muuten ikäneito ei kuivapapanoista välittänyt. Hauskoja leikkihetkiä!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älypeli on kiva, mutta nyt pitää keksiä siihen jotain muuta kuin nappuloita. Tuo allerginen reaktio pelästytti, enkä halua rasittaa koiran elimistöä millään ylimääräisellä. Kuivalihaa tai muuta luonnollista siis jatkossa älypeliin, tämän nyt vihdoin älysi emäntä :) Vaikka allergia ei puhjennut juuri ruokailun yhteydessä, uskon että pitkän ajan kuluessa elimistö rasittuu allergisoivista aineista, ja seuraukset voi näkyä eri tavoin.
   Mutta leikkihetket jatkuu, Typykin voi hieroa älynystyröitä pelien kanssa, leikkikaveria odotellessa!

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)