perjantai 11. huhtikuuta 2014

Köh, köh

Käännyn huolissani blogikamujen puoleen: mitä pienen koiran kuuluu tehdä, kun emäntä vaan yskii ja yskii. Nyt sillä on pää kipee ja joku flunssa kuulemma tulossa takas. Ei se mun mielestä ole poissa ollutkaan... jos yskimisestä mitataan.

Emäntä yskii ja rykii, käy sohvalla makaamassa ja jatkaa taas. Välillä se vastaa puhelimeen ja hapuilee muistilehtiötä, avaa sähköpostin ja sopii aikatauluja, tarkistaa tekstejä ja tekee kohta saman uudelleen. On tekevinään töitä, vaikka mä näen, että sillä on kurja olo.

Olen nukkunut oikein pienenä ja lämpimänä emännän jaloissa. Ulos tekisi jo mieli, mutta en raaski nyt olla tiukkana. Milloin mun emäntä paranee... haluaisin taas metsään kirmailemaan niin, että molemmilla on kivaa.

- Arttu Armas -

11 kommenttia:

 1. Voe kuule kamu, lämmitä vuan emäntee iha kylyki kylessä. Ja sano emännälle että keettää sipulmaetoo ni jopa yskä asettuu.
  -Kattilaa maetoo ja iso sipuli palasina. Se kiehaatettaa ja pannaan vähä suoloo. Juuvaan nii kuumana ku vuan kärsii. Ja männään het muate.
  Kyllä se taati männöö ohi. Koettoohan jaksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei luvannu tehdä sipulimaitoa, on kuulemma vielä liian tuoreessa muistissa lapsuuden flunssalääkkeet... tuore muisti tolla eukolla, nyt meni yli!

   Kylkilämmitys kelpaa, joten sitä jatkan. Terveiset teille ja kiitti Iivarille neuvoista :)

   Poista
 2. Voi Arttu-kulta, kylläpä sulla on siellä huolta emännästä! Paras tapa auttaa on varmaan just toi, et makaat siinä emännän lähellä ja valvot ja vartioit.
  Me lähetetään Murmelin kanssa sun emännälle tuhannen tuhatta parantavaa muiskausta ja sulle tsemppimuiskuja tohon valvomispuuhaan.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos armaat, ja sehän käy multa luonnostaan, että olen niin liki kuin mahdollista. Olen siis synnynnäinen flunssankarkotuskoira ;) Muiskut on jaettu (mulle enin osa) ja teille lähtee kiitosmuiskut nenille ja kuonoille. Terv. Arttu

   Poista
 3. Kyä meitäkin hualestuttaa noin pitkällinen yskä ja vetämätön olo. Onks sun matteltas otettu kilpirauhaskoe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lääkäri suostunu ottamaan. Piti kuulemma väsymystä vaan normaalina flunssakierteeseen kuuluvana. Eikä emäntä ole vielä menny uudelleen vaatimaan. Määriteltiin allergiaksi toi yskäkin, joka kumminkin koko ajan aktivoituu infektioksi. CFS, sanoi emäntä, mutta en minä nyt sitä ihan purematta niele...

   Poista
 4. Eiköhän toi Arttu, mitä sinä teet ole ihan parasta mäyrisrakkautta. Kyllä se Mai-emäntä kohta paranee. Sillä voi olla stressi. Terkkuja Ossi ja M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tämä rauhoittaa, kun ei tosta emännästä ota selvää. Se on välillä niin kiukkuinenkin, että miten sitä sillon hoitaa. Mutta kohta se taas leppyy, ja mä pääsen kainal... siis hoitamaan ;) Terkkuja Kirkkonummelle! Terveisin, stressin-, flunssan- ja kaiken muunkin karkotuskoira, itse opiskellut sellainen.

   Poista
 5. Párek ja Palvelijatar12.4.14

  Arttu, meillä mäyräkoirilla on parantava vaikutus. Kyllä se tauti talttuu, kun sinä olet hoitamassa. Jalkojen lämpiminä pito on erityisen tärkeää puuhaa.
  Lähetämme voimahaleja emännällesi ja kaverilliset kuonottelut sulle, Arttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedetään, mutta ylityökorvauksia tässä pitäisi jo saada. Sitä paitsi, olis tässä omiakin murheita... tytöt sekoitti pään eikä ruoka maistu ;/ Kuonoilut sinne teillekin, otan nyt pienet aamupäiväunet ennen päivänokosia ;))

   Poista
 6. Hei Arttu, oletko hoitanut hyvin emäntää? Ikävää että tuo tauti vaan jatkuu ja jatkuu, ja ikävä ettei päästy tapaamaan kun emäntä oli kipeä.
  Parempaa viikonjatkoa ja Artulle muiskuja ihailijoilta :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)