perjantai 25. huhtikuuta 2014

Sitä samaa vanhaa

Nyt iskee mäyräkoira käpälät näppäimille. Emäntä tuli nimittäin ennen aikojaan töistä kotiin ja kun asiasta sitten neuvoteltiin, että onkos mäyräkoiran herkkuluut muka jo tienattu tältä viikolta, emäntä piti mahastaan kiinni ja meni sohvalle. On kuulemma joku lievä mahatauti. Eihän se koskaan saa sitä tautia täysimääräisenä, kuten muut. Tai no, kaksi kertaa on kuulemma ollut kunnolla vatsataudissa, mutta silloin ei tässä talossa vielä ollutkaan mäyräkoiraa. On kuulemma silti etova olo. No, koskapa tuo ihminen täysin kunnossa olisi, joten mitäs uutta tuossa nyt on.

Nyt emäntä kyselee, että jos se lähtee mun kanssa heti käymään ulkona, saako se loppuillan olla rauhassa. Hah! Ihan tolpillaan tuo näyttää pysyvän, joten rauhasta ei kannata puhua. Minä kaipaan virikkeitä, olen keväthuumassa ja pitkästynyt! Viime viikonloppu meni ohi kipeänä, nyt ei velttoilla sanon minä. Mars ulos, ihminen!

- Sir Arthùr -


PS: koirakirjoihin on tehtävä välittömästi lisäys mäyräkoiran luonteen kohdalle: "säälimätön julmuri, itsekäs jankuttaja ja kevätkuumeessaan sietämätön".
- Mai -

6 kommenttia:

 1. Párek25.4.14

  On sulla Arttu tosi jämäkät otteet emäntääsi, oikea aito mäyräkoiran meininki. Kyllä palveluskunnan kanssa on oltava tarkkana, etteivät pääse millään tekosyyllä laiskistumaan.
  Noi PS jälkikirjoitukset voidaan jättää ihan huomiotta. Me mitään julmureita olla, jankuttaja perheessä löytyy useimmiten ihan muualta kuin koirasta, keväthuuma taas kuuluu jokaisen terveen uroksen elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei milliäkään periks, muuten menee kaikki mun hyväksi koetut rutiinit sekaisin! Sitä paitsi, kyllähän minäkin käpsyttelin ulkona, kun mahataudissa olin... -Arthúr-

   Poista
 2. No kuule tiälläe mamma on muka nii kippeenä. Rykkii ja pärskii ja voevottelloo. Ee mittää armoo. Ku kerta on koeran ottanna ni eeku pihalle :)
  Mamma ol muute sammoo mieltä tuon lissääksen suhtee. Mutta ee myö kuunnella, eehän? Sehä pitäs olla "miärätietonen, oman tiesä kulukija,ja kevätvirree" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläki! Kyllä ne osaa filmata. Aurinkoinen viikonloppu edessä, eikä muka jakseta kulkea narun perässä ulkona. Pistetään lisää vauhtia, kyllä siinä voivottelut karisee...

   Ei mitään veljeilyä emäntien kesken, blogi kiinni ja palvelemaan Meitä. Kevätvirree on mun mieleen ;)) -Arthúr-

   Poista
 3. Takku26.4.14

  Täällä on ihan sama sävelet! Tosin ei ole kevätvireyttä, kun olen kaino neito. Mutta matte viime viikolla poti räkätautia ja nyt pari paivää se on ollut kalpeena. Ja kun vielä sen polvi muka on kärsinyt kävelystä epätasaisessa maastossa ja kyynärpää ei kestä kakkapussin repäisyäkään niin sitten se jo dramaattisesti valitsee värssyä kuolinilmoitukseensa. Yrittää vaan kerjätä huomiota ja sääliä, mutta pysytään lujina. Minä elvytän suusta suuhun tai akupunkteeraan jalkapohjia, kyllä niillä keinoin pitäisi saada virvoitettua puolikuolleet. En tahallaankaan kakannut aamulenkillä, pakko sen on kohta lähteä viemään minut uudelle tyhjennykselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin! Oletpa fiksu nuori neito ;) Räkä lähtee niistämällä (kai, en oo kokeillu) ja polvet vertyy juoksemalla! Kakkapussit on ihan turhia hidasteita ("älä vedä, ei mene, odota NYT!") ja muutenkin toi ihmisten traama täytyy saada aisoihin.

   Me annetaan ihmisille ihan spesiaalihoitoja, joista muut maksaa suuria summia. Meille satelee vaan kieltoja ja joudutaan kuuntelemaan tekosyitä laiskuuteen.

   Ihan oikein teit, tota mä harrastan usein =D Ei kakkaa, ei rauhaa, ja pian pääsee taas ulos pyörimään muka-kakkahädässä. Paikan valintahan on tarkkaa hommaa, ei ihminen sitä käsitä. Aina sama posliinikippo niillä... Ja ihminen tulistuu niin huvittavasti, kun lenkki on lopuillaan, eikä tuotoksia näy. On tää joskus hoopon hommaa, ottaa nyt tollanen ihminen vaivoikseen! Mutta sinä olet mainio koiratyttö, pidä asenne ja tuu taas moikkaamaan. <3
   -Arthúr-

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)