lauantai 10. toukokuuta 2014

EH2

"Very good type & size. Good eyes, ears and bite. Good neck, topline could be better. Good set tail. Very good body. Could have more ansulation in back. Moves very well in the front, could move better in back. Good coat, colour & temperament."

Nyt kiireellä äitienpäivän viettoon! Pelkkää matkustamista tämä päivä, mutta on hyvä mieli tuosta tuomarin arviosta. Nyt alkaa hahmottua, että jo koiran yleiskunnon ja pitkän selän hyvinvoinnin vuoksi voisimme aloittaa lempeät DOBO-venyttelyt ja hieronnat lannerangan ja alaselän paremman liikkuvuuden vuoksi.

Sydämellistä äitienpäivää.

16 kommenttia:

 1. No onnea vaan! Onkos tuo erittäin hyvä? Missäs olette olleet näyttelyssä? Saisinhan minä sen selville vähän googlettamalla, mutta en nyt jaksa:( Onnea sulle ja Artulle tietty, M-L ja Ossi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa oltiin ja erittäin hyvä oli tulos:-)
   Näin kokemattomille ihan mahtava yllätys. Tuomari oli tanskalainen, leppoisa herra jota hymyilytti kun Arttu pujotti päänsä pois hihnasta kesken kaiken.

   Poista
 2. Me ei taaskaan ymmärretä yhtään mitään noista teksteistä. Ollaan ihan pöllöjä näyttelyasioitten suhteen, niin kuin taidatte jo tietääkin. Mutta taitaa siis olla onnittelun paikka, eikös? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei tajuta missä ollaan taas oltu:-D Ihan hävettää mennä valmistautumatta pitämään hauskaa ja vielä tulokset hymyilyttää vaikka ei ruusuketta saatukaan.

   Poista
 3. Onnea Artulle ja emännälle:)
  Mirkkulainen - ei mekään ymmärretä mitään noista näyttelyhommista eikä tuloksista.
  Artulle paljon muiskuja ja rapsutuksia :) Ja herkkuja myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Arttu on mikä on ja sillä pääsee tarpeeksi pitkälle. Herkkuja on syöty, molemmat ;-)

   Poista
 4. Onnee Arttu! Hieno homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pidin vähän mäyräkoirien tasoa yllä mut ilmeisesti joku oli vielä parempi
   ;-)

   Poista
 5. Párek ja Palvelijatar11.5.14

  Congratulations, Sir Arthur. Awesome!!

  VastaaPoista
 6. Párek ja Palvelijatar11.5.14

  Tekstin "ansulation" tarkoittaa varmaankin angulation.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei tulkattu kiireessä ihan oikein kehähenkilön tuomaa paperia ;-)

   Poista
 7. Hienoa Arttu ja Mai! Vaikkei me käydäkään näyttelyissä eikä niistä touhuista juuri mitään ymmärretä, niin sen verran hoksasin kirjoituksesta, että on onnittelujen paikka! Menestystä myös jatkossa.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin totaalisesti kun tulos parani. Luonnonlahjakkaan Artun tuuria.

   Poista
 8. Onnea loistavasta tuloksesta! <3 Hihhihhihhih, vai päätti Arttu ottaa välillä hihnan pois kaulasta - ihana tarina! :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Katselin kehän laidalta (en siis itse esittänyt koiraa, minä esiintymiskammoinen pelkuri), kun Arttu keikautti kaulaansa tosi näppärästi ja vapautui hihnasta. Hetken pidätin henkeä, syöksyykö se mamman luo, mutta ystäväni joka esitteli Artun, sai tilanteen taas haltuun :) Arttu kuikuili kehää kiertäessään mua niska mutkalla joka kerta, kun se ohitti sen laidan jossa seisoin ihmisten takana. Ensi kerralla pitää olla reilusti esillä, ettei pojalle tuu hätä mamman olemassaolosta ;))

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)