lauantai 23. elokuuta 2014

Halpaa hupia


Pitää koiralla nyt vähän kuplamuovia olla jemmassa...

17 kommenttia:

 1. Kaikista ihmeellisyyksistä meidän koirat ne osaavat iloa keksiäkin. Eihän Arttu vain syö muovia. nimimerkki se aina kaiksesta liikaa huolestunut...
  Terveisii Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan aiheellinen huoli, mutta Arttu tykkää niin paukuttaa kuplamuovia, että ei kerkiä syömään :) Ja yleensä siivoan roskat siinä vaiheessa, kun se alkaa kyllästyä ja silppua on joka puolella.

   Noi isot kuplat oli mainioita. Ne on yli 10 cm pitkiä ja reilut 5 cm leveitä. Niistä sai hyvän pamauksen, kun haukkasi kunnolla keskeltä kuplaa =D =D =D

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar23.8.14

  Voi Arttu, sinä olet kyllä mestari hamstraaja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kallis harrastus... nimittäin, jos vain nettikauppojen pakkausmuoveja keräisi :)

   Arttu laittaa kyllä tehokkaasti muovit hengettömiksi. Taitaa olla myös uudelleensiedätystä, kun paukuttelun jälkeen alkoi vähän ukkostaa, eikä se nyt niin paljon pelottanutkaan.

   Poista
 3. Sulla on, Arttu varmaan stressiä. Epäilen, että oot stressispäissäsi kuplauttanu kaikki kuplat muussiks. Suukko suklaakuonolles. T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuu stressiä, kun on sopiva määrä kuplia tai pahvilaatikoita tuhottavana :) Muiskaus Ellille <3

   Poista
 4. Oo, olin ihan unohtanut tämän(kin) Arttua ja minua yhdistävän asian. Minähän myös rrrrakastan kuplamuovia ja tosiaan tuo isompi versio on ihanaaaaa!! Olen mm. saanut kuplamuovia joululahjaksi paketoituna ja olin todella tyytyväinen lahjaani! ;D

  Innostavaa kuplien paukuttelua Sir Arthurille ja emännälle pitkää pinnaa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin kyllä sinut, kun kuuntelin tota poksuttelua =D Eikä toi ääni käy pinnan päälle. Jälkien siivoaminen onkin sitten aina mun hommaa, mutta mitäpä en tekisi koiran aktivoimiseksi...

   Poista
 5. Ai! Meijänkin tarvii kokeilla kuplismuavia. Arttu, sä näytäät tyytyväiseltä ton kuplispoksautuskierroksen jälkeen. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaahan Tuuliset varovaisia tosiaan, ettette niele muovia. Äippä pitää ottaa tähän leikkiin täysillä mukaan (vahtimaan) :)

   Poista
 6. Hyvä idea, pitääpä kokeilla joku kerta mitä Nero tuumais kuplien puhkaisusta. Artulla ainakin niin tyytyväinen ilme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neron suuhun tuollainen isokin kupla katoaa kokonaan =D
   Arttu oikein jää odottamaan, jos tuon pahvilaatikon kotiin, tuleeko sen sisältä joko herkkuja tai riehuntamuoveja.

   Poista
 7. Tuo se on mukavata hommoo! :) Meellä vuan äet ommii aena nuo itellee ku tykkee niitä napsutella. Mulle jiäp vuan jämät.
  Sulla sentäs emäntä tajuvvaa etton koerii hommoo se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Artun emäntä ei ole innostunut tuosta hommasta. Muuten meilläkin olis kova kisa, kumpi ehtii ensin, ja töppöjalkainen koira jäis kakkoseksi. Epäreilua olis :)

   Poista
 8. Sinulla taisi olla hauskaa kuplamuovien keskellä... Kuullostaa mukavalta puuhalta, taidan kokeilla meidän Typyn kanssa samaa.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
 9. Hyvin tyytyväisen näköinen Arttu :D

  VastaaPoista
 10. Komiat kuplamuoviviljelmät sulla, kyllä noita kelpaa paukutella! :D

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)