maanantai 6. lokakuuta 2014

Aatun terveiset

Juuri kun olen toipumassa heng(ityks)elle haitallisesta yskästä, sattui uusi kaamea vaaratilanne...


...muovipussi hyökkäsi kimppuun!!


Pistin pussille kampoihin, ja lopulta...


...pääsin niskan päälle!!

Ei tullut uutta lääkärireissua. Ja yskittikin vaan ihan vähän tämän riehunnan päälle.
Sairaalatäti soitti tänään ja kyseli kuulumisiani. Tuo mamma oli sanonut, että voin jo aika hyvin. En kai muuten olis pussiakaan voittanut. Ottelu oli ankara, ja jos joku nyt uskaltaa hymyillä, tulen ja...

...nuolasen!!!13 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar6.10.14

  Ei me hymyillä, ei varmana ; ) Taistelu mörkömuovipussia vastaan päättyi ansiokkaaseen voittoon, jee! Kyllä se yskäkin selättyy, tuolla energialla.

  VastaaPoista
 2. Reipasta toimintaa! Hyvä kun oot tervehtynny.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että Aatu toipuu kovaa vauhtia :)

  VastaaPoista
 4. Huh mikä ottelu! Onneksi olet toipunut.

  VastaaPoista
 5. Tuo oli kai primitiivistä höyryhengitystä. Ehkä sen jälkeinen yskintä puhdisti keuhkoja. Asiat täytyy nähdä positiiviselta kantilta, eikö. :)
  Muovipussi on kyllä oikeesti aika vaarallinen, ettei siitä kovin positiivisesti voi ajatella, paitsi tässä poikkeustilanteessa.

  VastaaPoista
 6. Riehuminen ja hengästyminen on kiellettyä vielä :) Mutta tuota ilakointia oli vaikea mennä pilaamaan, kun Arttu sai ensimmäisen kunnon helpulin sitten viime torstain jälkeen.

  Näin valvottuna muovipussikin on ihan vaaraton, mutta annetaan Artun pysyä siinä uskossa, että se teki suurenkin uroteon ;)

  VastaaPoista
 7. Oljpa hyvä uutinen tuo etton kunto kohentunna! -Ja että pussi hävis tappelun :D Ee naarettu, ee ies hymmyilty. Taekka siis minä en, vuan äet naaro. Jotenka suat tulla ja nuolasta! Jos siihen kykenet sejjäläkee ku seon pusutellu nuamas ja korvaläppäs märiks :)

  VastaaPoista
 8. Voi kun kiva kuulla, että olet paranemassa ja jaksoit taltuttaa jo tuon pussin :) Ei kyllä yhtään hymyilty, mutta saat silti tulla pusuttelemaan <3
  Tiitulta paranemispusut sinulle :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa,että Arttu voi jo paremmin. Hurjasti rapsuja!

  VastaaPoista
 10. Tosi mukavaa, että Arttu on paranemaan päin!

  Kamalia tuollaiset hyökkäävät muovipussit...

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
 11. Hihei kamut :) Täällä ollaan jo lähes entisessä kuosissa. Hiukan vielä lenkit väsyttää, mennää loppumatka tosi hissuksiin, ja Arttu ottaa nokoset heti lenkin jälkeen. Mutta seuraava koira pihapiirissä on jo saanut tartunnan... meitä on siis jo kolme :(

  VastaaPoista
 12. Hyvä, että yskä helpottaa. Terkut Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 13. No hyvä että helpottaa! Kaameita tommoset hyökkäilevät pussukat, onneks oot nyt taas kunnossa ja sait selätettyä hirmeen hyökkääjän!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)