keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Riistapiilo


Synttärilahjaksi saatu luu, ruokapiilo, riistajemma... on mainio hirven syömiseen. Miksei hevosenkin, tai muun riistan. Ja jos hevonen ei ole riistaa, on se sitä ainakin mäyräkoiralle.

Mäyräkoira teki kolmen ensimmäisen minuutin aikana avuliaasti muoviseen luuhun hirvenmentävän reiän, josta sain raakalihaherkun paremmin tungettua lelun sisälle. Turhaan taas moitin neuvokasta koiraa lelujen hajottamisesta. Reijällä oli selvä funktio einesten mahdollisimman pikaisessa tarjoilussa ja syömisessä.

Lelu saatiin painiharjoitusreissussa, naapurin Kallelta (jolla sivumennen mainiten on jo tyttöystävä, mikä ei näyttänyt kuitenkaan muuttaneen koirapojan maailmankuvaa, mikäli painiottelun ilon- ja tuskankiljahduksista käsin asiaa voi arvioida).

Painireissu piti tässä  mainita senkin vuoksi, että siltä keikalta palasi kotiin ylpeä mäyräkoira, lelu hampaissaan, ja huvittunut omistaja, ilman lelua, mutta tiukasti mäyräkoiran talutushihnassa liukkailla crocseilla.


10 kommenttia:

 1. Mainio ilme onnellisella lelun omistajalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on tollanen riistansyönti-ilme ;)
   Massutus oli mahdoton!

   Poista
 2. Kyllä viksu määräkoera keenot keksii :)
  Ja tuo olj hyvä huomijo että palaveluskunta seon määräkoeralla talutushihnassa. Eekä päevvaston :)
  Melekosen tyytyväenen ilime on kyllä luun syöjällä.
  Onko kaenalot yhtää raahottunna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iho on oikein hyvä tällä hetkellä. Käänsin Artun sohvalla selälleen ja koira nosti heti tassut pystyyn, kun on niin tottunut, että kainaloita tutkitaan ja hoidetaan =D Mutta eipä ollut tällä kertaa aihetta kuin silittelyyn, kaikki hyvin.

   Poista
 3. Ei hevonen ole riistaa!! Mäyräkoira on kyllä varmasti yksi maailman viisaimmista koirista. Tai, sitten se on niin, että sitä pitää omaa rotuaan maailman viisaimpana. Jompi, kumpi, kumpi, kampi. Mutta nopsasti se mäyris keksii konstin, millä herkun saa ulos:) ja hyvää näyttää olevan. Artulle ja sulle hurjasti terveisii Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo raaka eines on kaikki koiralle "riistaa" ;)
   Olen erinäisten rotujen omistajien kanssa vääntänyt kättä koirien viisaudesta, mutta oma kokemukseni on, että mäyräkoiralla on älliä enemmän kuin sen omistajilla. Ja se käyttää sitä myös häikäilemättä hyväkseen =D

   Onneksi lelu ei mennyt ihan palasiksi. Sivussa oleva ura oli just sopiva siihen, että maiskutus oli mahdoton ja herkku nuoltiin vähin erin parempiin suihin.

   Terkut teillekin =D

   Poista
 4. On se hevonen varmaankin koirille riistaa, luulisin että sudet ovat aikoinaan metsästäneet laumassa myös villihevosia. No pääasia että maistuu, eihän se luokittelu ole tärkeintä :) Hieno lelu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran hevonen laukaisi myös takaa-ajorefleksin - mikä oli sinänsä huono juttu - joten riistaa on siinä kuin hirvikin ;)

   Poista
 5. Hauska kuva Artusta, ilme on veikeä! Ja tosi mukava kuulla, että Artun iho on parempi.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilme on keskittynyt, LIHANsyöjän raaka katse...
   Ja huomaa korvien asento, ne on vedetty ihan eri tavalle pään sivuille kuin vaikkapa tuolla edellisessä kuvassa, kun kalkkunan pyrstö on vasta mahdollisesti tulossa kielen päälle =D

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)