torstai 12. maaliskuuta 2015

Iisalmessa kadonnut koirakaverukset!

EDIT: Karkulaiset pääsivät liki vuorokauden jälkeen takaisin kotiin!!  Viluiset ja väsyneet kaverukset ovat taas turvassa.

Karannut kaksi kääpiösnautseria torstaina 12.3.2015 klo 16 maissa Iisalmessa, Iimäen seutuville (Valkeiskylä-Iimäki -välin metsäautotien, ampumaradan ja kodan läheisyyteen). Toinen musta-hopea uros ja toinen suola-pippuri eli harmaa narttu, jolla pystyt korvat. Molemmilla kuvan mukaiset oranssit heijastinliivit ja Hurtan pannat, joissa tiuku ja puh. laatta. Saattavat liikkua hankiaisia pitkin kauaskin. Jos tiedät jotakin, ole hyvä ja soita puh. 0400350694.Nyt on Artun siskon perheessä kova hätä, pitäkää silmät auki, varsinkin jos asutte Kurenpolven tai Iimäen alueella.

6 kommenttia:

 1. Voe itku! Ovat varmaannii laettanneet jo ilimotuksen tuoho paekallisseen avviisiinnii...?
  Välitettään tiälä tietoo etteempäen. Ja toevotaan että kaverukset löötyy ehjinä ja kunnossa.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että löytyvät. Mitenkäs ne nyt tuollai pääsivät karkuun. Lähtivätkö omalta pihalta? Se kun on niitä ainoita paikkoja, missä saavat olla vapaina tällä hetkellä. Toivotaan, että löytyvät. Ne on nuo käppänätkin vähän sellaisia jälkien perässä menijöitä. Terveisii teille M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Párekin Palvelijatar13.3.15

  Voi vain kuvitella kotiväen hädän. Toivotaan, että karkulaiset löytyvät tosi pian ja että suojelusenkelit ohjaisivat kotiin!

  VastaaPoista
 4. Hyvä juttu että piäsivät kottiin! Kyllä tiälä oltiin syön kintaampeokalossa niihen takija. Ku on niitä metämpetojahhii liikkeellä.
  Äet jo soettoo rinkuttelj muutamille tutuille jotka sieläpäen assuuvat.

  VastaaPoista
 5. Párek ja Palvelijatar14.3.15

  Olipa hyvä, että seikkailijat löytyivät kunnossa. Varmaan näkevät päiväunia seikkailustaan ja saattavat jo suunnitella seuraavaa irtiottoa.

  VastaaPoista
 6. Pääasia, että löytyivät! Toivottavasti ei kuitenkaan jatkossa menokenkä purista, jos pääsivät nyt vähän "vapaana kuin taivaan lintu" - fiilikseen...

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)