keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Herkkusuu


Otsikko ei ehkä rimmaa näiden einesten kanssa??!! Eikä mikään muukaan. Tämän postauksen kohdalla on toteutunut todellakin turhan työn tekeminen. Tuskin on mitään syytä kirjoittaa samaa tekstiä kolmeen kertaan, kun kyse ei ole tämän kummemmasta. Ei mikään virallinen "koiranruokinnan nettiluento", vain pieni kokemusperäinen tilitys.

Ruusunmarjajauhe on hyvä vitamiininlähde. Kuulemma myös nivelille hyväksi. Eikä ole aiheuttanut allergiaa, onneksi. Vauvojen kasvissosetta saatiin ilmaiseksi ja koirallehan se piti tarjota =D 
Samalla aloitettiin naudanlihatesti. Eliminaatiodieetin viimeinen lihakokeilu.


Hyvin upposi luomusose ja marjajauhe, joten koira oli herkkunsa ansainnut. Valkohomejuustoa ja heppanameja. Odota nyt hetki ja katso kameraan...


Minähän katson! Muikistelen ja syön huuliani. Saisinko jo luvan - herkutella!


Nyt meni mäyräkoiran mittainen hermo!!


Namia... ja tuohon puuhaan upposi lähes tunti!

8 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar8.7.15

  Ei ollut turha postaus! Enpä ole tullut ajatelleeksi valkohomejuuston jakamista koiruuden kanssa. Pitää kokeilla. Ruusunmarjajauhettakin voisi ripotella riiviön ruokaan joskus. Kiitos jälleen hienoista vinkeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artulle maistuu nykyään kaikki, yritän hillitä molempien edestä kokeiluja, jotka johtaa rapsutteluun. Vielä ollaan pysytty kuivilla :)
   Katoppa peten koiratarvikkeen sivuilta ruusunmarjarouhe. Tarjouksessa nyt ja annosteluohje mukana.

   Poista
 2. Mitenkä tuo vihreä luu sopii Artun dieettiin. :) Saako sen jotenkin auki vai onko sillä joku muu virka Artun elämässä?
  Mainiot ilmeet Artulla noissa kuvissa. Ei tarvi laittaa puhekuplia, niin on selkeät sanomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu, mitä luun sisälle laittaa ;)
   Siinä on urat ympäriinsä ja sisälle mahtuu jonkin verran herkkua. Luu on saanut jo pari kertaa hammasta, mutta aika hyvin kestänyt silti.
   Mäyriksen naamasta kyllä näkyy paljon asioita =D

   Poista
 3. Määräkoeran mittanen hermo :D Jopa on sittä hyvin sanottu.
  Ruusummarjajaahe voes olla oekeennii kokkeelemisen arvonen.
  Meellä taetaa männä mietintään tuas nuo meekäläesen evväät. Kaekki kyllä maestuu vuan on ruvenna välillä närästämmään. Nyt sittä äet koettaa selevittee että mistee johtuu...ku ee oo mittää uutta otettu lissee tuoho ruokalistaan.
  Artulla on kyllä mahtavat ilimeet nuissa kuvissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syötkö Iivari yhden vai usemman aterian päivässä? Entä popsitko ruohoa pihalla (salaa äiteeltä...)?
   Jos aterian jakaisi kolmeen osaan. Aamulla enempi, kun on pitkä yö takana ja kova päivä edessä :) Iltapäivällä/illansuussa toinen ateria ja nukkumaanmennessä vielä sellainen suupala, ettei maha pääse ihan tyhjäksi nukkuessa.

   Ja mitenkäs, syöthän aina vasta lenkin jälkeen? Ettet täydellä mahalla palloa pelaile :)

   Pepcid-tabletin voi napata, jos on joskus oikein kurja olo. Puoli tuntia ennen ruokailua.

   Kuivamuonaako syöt pääasiassa?
   Siihen muonaan en sano mittään, tiijät muutenkin minun mielipiteen =D =D
   Jos kumminkin kokeilisit vaikka kalkkunan jauhelihaa, närästääkö se. Ja Inupekt tai Biopak on koiran pakille hyvä antaa joskus kuurina, jos on maha sekasin tai muuta vaivaa ruuansulatuksessa.

   Poista
 4. Minä pidän enempi sinihomejuustosta, miäs taas valkohomejuustosta. Ossilla ei olla testattu homejuustoja:) No, jos Arttu diggaa valkohomejuustosta, niin tarvii joskus testata Ossilla. Toistaiseksi syönyt vain tavallisia juustoja ja tullut todistetuksi, että kevytjuusto ei kelpaa:) :) Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
 5. Uamusilla syön nappuloeta. Päevällä roelerin-taekka jonnii muun elukan jaahelihhoo, taekka mahhoo. Iltasilla suupalana sittä joku lihapulla taekka kaks. Lihat suan ruakana.
  Meejjän kylän apteekki sano ettee oo suanna niitä Pepcid taplettija pitkään aekaan. Tiijjä sittä oesko muuvvalla. Äet otti semmosija ku Losec. ja Inupaktija on postissa tulossa. Maetohappopakteerjtippoja oon suanna kansa. Ja äskennii pitj vähä puklata.
  Heenä maestus vuan äet ee anna syyvvä...Nii ja täävvellä mahalla en liiku.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)