lauantai 4. heinäkuuta 2015

Vähäeleistä


Näin meillä...


...kuis teillä?
Aurinkoista viikonvaihdetta, kamut.

8 kommenttia:

 1. Samat on kujjeet tiälläe :) Meellä vuan vesjsatteen takija. Ee oo aarinkoo näkynnä tänäpäevänä.
  Sulla Arttu on sielä kuitennii mukava kamu parvekkeella :)
  Tuon kansa ee tule riitoo. Meekäläenen köllöttellöö enimmäksee itekseen. Aenahhii lattijalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aurinkoa =/ Onpas hassua, että aina ollaan eri säässä.
   Eipä ole tullut äristyä mäykkypatsaalle =D Taisin silloin kertoakin, kun patsas meille tuli, että Arttu ja Basse yhteistuumin nuuski patsaan naaman ja pyllyn =D Totesivat sitten vissiin vaarattomaksi. Mutta aidon näköinen oli niidenkin mielestä, kun käyttäytyivät koirasosiaalisesti.

   Lattialla itekseen, sohvalla äiteen kanssa, eikö vaan :) Ja siinä tulee muuten parhaat unet, kun liiskaantuu helteellä ihmisen polvitaipeeseen...

   Poista
 2. Kutakuinkin samanmoiset elkeet on ollu täällä, mutta nyt ehtosella tuo koiruli on alkanut virkistyä ja vaatia leikkikaveria ;)
  (ihana, ihana, ihana matto Artun alla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, pinkki matto on ihan pakko olla =D
   Ihmekös se, jos Elliä leikityttää, kun viilenee. Päivän aikana on jäänyt paljon leikkejä rästiin :)

   Poista
 3. Párek4.7.15

  Makoiltu on niin parvekkeella kuin asvaltilla sekä ruohikossa, siis minä ei onneksi Palvelijatar. Ihan näännyttävän kuuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asvaltilla on varmaan kyllä kuuma makoilla. Paitsi siellä varjossa, missä olit kuvassa viilentämässä masua =D
   Yritettiin tässä iltasella käydä lenkillä, mutta ilma oli yhä kuin haudutettua. Ei huvittanut pitkälle. Ollaankin tehty tänään useampi pieni visiitti ulos. Ollaan myös nääntyvää sorttia!

   Poista
 4. Huh, luulin ensin, että teitä "arttuja" on kaksi, mutta toisella katsomalla hoksasin, että Sir Arthurhan se siinä, toinen lienee näköispatsas tms. :)
  Meillä ollaan visusti sisällä, pikapissalla vain aina välillä, iso lenkki tehtiin jo aamutuimaan, klo 6. Lämmintä peräti 36 astetta. Sisällä vain +25.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä mäykkypatsas on pari kertaa näkynyt kuvissa, sain lahjaksi joskus. On kyllä tosi näköinen, mäykyn asento ja ilme kohdillaan.
   No huh. Minäkin piileskelen täällä vähän miedompaa aurinkoa, ei tulis mieleenkään avata päivällä kaihtimia tai parvekkeen ovea. Mutta teillä on tosi hurja keli. Koittakaahan jaksaa, ottakaa rauhallisesti ja muistakaa juoda paljon <3

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)